• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin.

chatetfille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
8
0
36
İstanbul
Merhabalar.Ben saçlarımı ilk kez boyatmaya karar verdim fakat çevremden aldığım tepkiler sonucu kararsız kaldım.Saçım açık kahverengi-koyuı karamel arası bir renk.tenim de beyaz.Daha sarımsı tonlara boyamayı düşünüyordum.Ne dersiniz çok mu yıpranır saçlarım bakımlarla falan eski haline getirilemez mi?hangi rengi önerirsiniz?Kaşlarımı da boyatmalı mıyım? Şimdiden teşekkürler :)

bnm saç rengim sarı. kaşlarımı sık kırdırtmıorum ama bu defa kırdırttım. çünkü sürekli kırdırtmak beyazlamasına yol açıyomuş. özel günler olmadıkça kırdırtmıyorum. freeon markalı bi saç serumu var saçlarını yıkadıktan sonra ondan saçlarına sürersen hem bakım yapıyo hem tiftik tiftik olsa bile açıyo yumuşacık yapıyo ben kuaförümden satın almıştım tavsiye ederim. kokusuda harika. saçlarımı sürekli kokluyorum:69: $freeonserum-500x500.jpg

Merhabalar.Ben saçlarımı ilk kez boyatmaya karar verdim fakat çevremden aldığım tepkiler sonucu kararsız kaldım.Saçım açık kahverengi-koyuı karamel arası bir renk.tenim de beyaz.Daha sarımsı tonlara boyamayı düşünüyordum.Ne dersiniz çok mu yıpranır saçlarım bakımlarla falan eski haline getirilemez mi?hangi rengi önerirsiniz?Kaşlarımı da boyatmalı mıyım? Şimdiden teşekkürler :)

$Olivia_Palermo+May_16_2009.jpg
Bende böyle yaptırmayı düşünüyorum,çok hoşuma gitti.Saçlarım şu an kumral ve aralarında balyajlar var,biz beyaz tenlilere her renk gidiyor :82:

Back