- 24 Şubat 2014
- 603
- 357
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağ bakımı maskesi yapabilirsin ben açıcıdan yıpranmış saçlarımı öyle kurtardım canlandı ve tabiki birden yapamazsan uçlardan aldirabilirsinBoyalı saçlar zaten boyadan açıcıdan yıpranıyor ama şekillendirmek de gerekiyor.saçlarınıza zarar vermeden nasıl şekil veriyorsunuz neler kullanıyorsunuz? saçlarınızı nemlendirmek güçlendirmek için neler yapıyorsunuz ?
Çok teşekkürlerHangi yağlar peki?zeytinyağı denedim ama pek işe yaramadı gibi hindistancevizi de eh diyelim.Yağ bakımı maskesi yapabilirsin ben açıcıdan yıpranmış saçlarımı öyle kurtardım canlandı ve tabiki birden yapamazsan uçlardan aldirabilirsin
Açıcıdan yıpranan saçları kestirip bir daha sarıya boyamaya tövbe ederekBoyalı saçlar zaten boyadan açıcıdan yıpranıyor ama şekillendirmek de gerekiyor.saçlarınıza zarar vermeden nasıl şekil veriyorsunuz neler kullanıyorsunuz? saçlarınızı nemlendirmek güçlendirmek için neler yapıyorsunuz ?
Değişiklik olsun diye açtım boyadım ben de 4 senedir kendi saçımdı başıma bela aldım biliyomama işte boyalı kullanan da çok merak ediyorum saç sağlıklarını nasıl koruyorlar diyevalla ben tüm pahalı saç bakım yağlarını, şampuanlarını denedim olmadı. ek olarak zeytinyağı, hindistancevizi yağı, bal maskeleri hepsini denedim. fönsüz kullandığımda süpürge çalısı gibiydi saçlarım. sürekli uçlardan kestirerek ve bir daha sarıya boyamama kararıyla ancak kurtulabildim
sürekli fön vs ile öyle sağlıklı görünüyor emin ol. o sarı saçlara harcadığım paraları duysan tımarhaneye kapatırsın beni ama olmadı yani hep yolunmuş gibiydiler fönsüz ben de 3 ay dayanabildim. sonra koyuya boyayıp kestirdim uçlardan koşa koşaDeğişiklik olsun diye açtım boyadım ben de 4 senedir kendi saçımdı başıma bela aldım biliyomama işte boyalı kullanan da çok merak ediyorum saç sağlıklarını nasıl koruyorlar diye
Ben senelerce boyadım hem de küllü en zoru yani biktim bıraktım yok dibi yok turuncu oldu yok yıprandı diye kese kese. 4 senedir dokunmuyordum doğal kalsın diye ama değişiklik dedim gene sil baştan biliyorum kaşındımsürekli fön vs ile öyle sağlıklı görünüyor emin ol. o sarı saçlara harcadığım paraları duysan tımarhaneye kapatırsın beni ama olmadı yani hep yolunmuş gibiydiler fönsüz ben de 3 ay dayanabildim. sonra koyuya boyayıp kestirdim uçlardan koşa koşa
Bende onları diyecektim sarı kantaron yağı kullanabilirsin ek olarak ben hafta 2 3 kere felan yapıyorumÇok teşekkürlerHangi yağlar peki?zeytinyağı denedim ama pek işe yaramadı gibi hindistancevizi de eh diyelim.