• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler boyalı saçlar için olan saç maşası hakkında bilginiz var mı?

kaktusbahcesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
6
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar ,
saç maşası almayı düşünüyorum ve saç maşalarını araştırıyorum, iki maşa arasında kararsız kaldım. daha önce de saç düzleştirici kullanıyordum ve saçım çok yıpranmıştı, yine öyle olmaması için dangisi daha az zarar veriyor iyice araştırmak istedim.
REMINGTON PROFESSIONEL DAMAGE DEFENCE DIJITAL CİS25 SAÇ MAŞASI ve
BRAUN EC2 BOYALI SAÇLAR İÇİN İYONLU MAŞA

ikisinin fiyatı da yakın birbirine, 110-120 ytl arası
remington yıpranmış saçlara uygunmuş,25 mm
braun ise 32mm.

ikisi arasında çok kararsız kaldım, ama remingtonun özelliklerinde daha çok şey yazıyor, kullanan var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim mirmirmirmir

arkadaşım..ben braununkini kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımı dümdüz yapıyor ısı ayarınıda kendin belirliyosun..çok sıcakda yapmazsan ve haftada 2 en fazla 3 kere saçların yıpranmaz..Remingtonu denemedim hakkında bişe diyemicem.:delphin:

boya zaten saçları kurutur maşa uygulaması oncesi bol krem maske ve bakımla saç nemledirilmelidir böylece yıpmanma minimuma ıngirgenır yoksa adını yazdıgın her iki markada piyasasında iyi isimler seçım sana kalmış yanı gerekenı yapmazsan hangisini alsan yıpranır

ben braun es3 modeli nin hem düzleştiricisini, hem de maşasını kullanıyorum ikisinden de memnunum tavsiye ederim...

Back