• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boyalı saca röfle

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
sacımı kolestonun 7/77 ışıltılı kahvesine boyamıştım.3 aydır boyatmadım suan sarımsı kahvemsı sankı hafıf bakırımsı gıbı duruyor.sacımı rofle yaptırmak ıstıyorum sızce tutarmı? bırde boyalı saca röfle yatırınca 3 4 ay sonra boyanın olduğu kısımlarda renk akması olup ılgınc renkler ve kotu gorunum olurmu uoksa uçları aynı renk mı kalır?

sacımı kolestonun 7/77 ışıltılı kahvesine boyamıştım.3 aydır boyatmadım suan sarımsı kahvemsı sankı hafıf bakırımsı gıbı duruyor.sacımı rofle yaptırmak ıstıyorum sızce tutarmı? bırde boyalı saca röfle yatırınca 3 4 ay sonra boyanın olduğu kısımlarda renk akması olup ılgınc renkler ve kotu gorunum olurmu uoksa uçları aynı renk mı kalır?
uçlarını her türlü kuaför oryalle acacak zaten ondan dolayı tutar röfle

Benim saçımın zemin rengi de bakırimsı kahve gibiydi, kendim boyamıştım.Uzun zamandır da röflede gozum vardı kuaföre gittim istediğim tonlardaki röfleli saç resimlerini gösterdim, bu zemin rengine olur mu dedim, çok da güzel olur dedi ve orta kalınlıkta röfleler attı. Gerçekten çok hoş yorumlar aldım çevremden.Beğenerek de kullanıyorum, renk akması veya
bozulma da olmadı:21:

Back
X