Doğal Saç Bakım Kürleri Boyalı saça papatya suyu(resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

twwety

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
203
72
298
Balıkesir
Saçlarım epey koyu bir renkti, sinameki kürüne başladım, biraz rengini açtı.
Herkes boyalı saça papatya suyu olmaz demiş, ama ben meraktan denedim. Bir kutu novocrin extra dorait aldım. Ama ayrıca papatya,ıhlamur ve yarım limonu suyla kaynattım, içine zeytinyağı ekledim, ve extra dorait ile karıştırdım, 2 büyük kavanoz su elde ettim. Zeytinyağını saçı fazla kurutmasın diye koydum. Bununla gün aşırı saçıma sürüp güneşte beklettim, 4 uygulama sonucu alttaki resim, üstteki ilk hali

Son düzenleme:

Devam ediyor musun hala? Ediyorsan son fotonu koyar mısın? Çok merak ettim.

en son resmi koyduktan sonra bıraktım, çünkü beyazlarım çoktu, boyamak zorunda kaldım, ama saç rengim çok güzel açıldığı için garnier 11.1 ile boyadım, güzel bir renk oldu

beğendim!!! fakat doğal saç renginiz neydi ki??

koyu kumral ama zaten boyalı saçın üstüne yapmıştım:) Şimdi saçlarımı çok kısa kestirdim, bir daha boya sürmemek için

koyu kumral ama zaten boyalı saçın üstüne yapmıştım:) Şimdi saçlarımı çok kısa kestirdim, bir daha boya sürmemek için

anladım :) neyse bütün yaz sırf üşendiğim için o papatya suyunu yapmadım hala dolapta kısın da yaparsam elalem bana güler sanki şimdilik şampuanımın içine sarımsak ve bal kattım sanırım onunla mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…