Saç Rengi ve Saç Boyama Boyalı saç uzar mı ?

sadecemist

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
14
1
6
Bursa
Saçımı ilk defa boyatacağım fakat merak ettiğin bir şey var boyalı saç uzamaz mı ? Saçı boyalı kadınlar gözlemlediğim kadarıyla hep kısa saçlı

Saçımı ilk defa boyatacağım fakat merak ettiğin bir şey var boyalı saç uzamaz mı ? Saçı boyalı kadınlar gözlemlediğim kadarıyla hep kısa saçlı

:1::1: çok tatlısın canım ya :1: uzar tabi ki demek ki senin gördüklerin kısa saçı sevenler :40: saç uzamasa ne olurdu sürekli dip geldi kötü oldu demezdik saç uzuyo ki alttan kendi saçın çıkıyo yoksa dipte ki boyalar gitmiyo yani özellikle saçını sarı yapanlar her ay dip attırıyolar koyu renk olunca tabi dip çıkınca çokta belli etmiyo kendini

Yıprandığı için uzun kullanmıyo demek ki kimse :1::1: haklısın valla ne bilim ilk defa boyatıcam ya heycanlıyım napsam bilemiyorum :)

Yıprandığı için uzun kullanmıyo demek ki kimse :1::1: haklısın valla ne bilim ilk defa boyatıcam ya heycanlıyım napsam bilemiyorum :)

yani evet :40: öğrenirsin zaten zamanla biz annemizin karnından çıktığımızdan beri saç boyatmıyoruz ki :1: ama sana tavsiyem sarı yapma hem saçı çok yıpratıyo kırıyo yakıyo hem dip çabuk geliyo hemde çok bakım istiyo makyaj istiyo makyaj yapmayınca hep soruyolar ne oldu hasta mısın diye bide yaşını olduğundan fazla gösteriyo :26:

:) uzar tabikide canım niye uzamasın her ay diplerimiz geliyor ya boyatıyoruz :) birde hangi renge boyatmayı düşünüyorsun

Evet sarı büyük gösteriyor insanı benim bile saçlarım karamel rengiyken daha büyük duruyordum ama 2 hafta oldu koyu renge boyayalı küçülmüş gibiyim :D

uzar tabiki ... hem hatta tipten yeni saçlar çıkar saçın altı başka üstü başka renk olur. hiç dikkatini çekmedimi.

Back