Saç Rengi ve Saç Boyama Boyaları karıştırıp boyama

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Arkadaşlar evde koleston röfle ile saçlarıma röfle yaptım. kendi saım çok koyu kestane olduğu için aradaki rengi kuaförde açtırdım ama ortaya çıkan sonuçtan hiç memnun değilim. evde belki düzelir kızıllığı gider diye yine kolestonun açık küllü sarısına boyadım. Ama ortaya çıkan renk beni mutlu etmedi. Açık kahve gibi birşey oldu arada röfleler sarı sarı görünüyor ama o bile göze hoş durmuyor. Şimdi soruma gelecek olursak; Koleston açık küllü sarı ve çok açık sarıyı karıştırıp saçıma uygularsam sizce nolur :26:

canım,çok güzel açılır amaaaa saçların elinde kalır,yıpranır mahvolur...bence hemen arka arkaya yapma bu işlemleri...zamanla ve sabrederek yap...önce koleston çok açık sarı, 1 ya da 2 hafta dinlendirdikten sonra da açık küllü sarı yap ve bol bol bakım yağlarıyla bakımı da ihmal etme...saçın rengini açmak için birden yüklenince saç mahvoluyor maalesef...

tamam cnm o zaman..bence açık sarıyla boya önce,küllü açık sarıyı da 1 hafta kadar sonra dene..neden dersen hem saç yıpranmamış olur,hem de koleston çok açık sarı birkaç yıkama sonunda o çiğ rengi atıyor renk biraz daha belli eder kendını ,üzerine de 1-2 hafta kadar sonra küllü açık sarı ile cila atmış olursun..,iki boyayı aynı anda karıştırıp boyayınca hangi renk çıkar ,ne renk olur bilemiyorum,o yüzden...

kızlar sarının üstüne küllü renkleri yapınca yersillenir diye biliyorum burda öyle okumustum

bence acık küllü sarıyla boya ben iki defa art arda boyadım sacım sarı oldu hemde doğal şimdi tekrar boyayacagım biraz aktı die ikisinde karıştırıp boyayabilirsin ama sanki sadece küllü sarıya boya derim hem küllüler kızıllıkları alıyor turunculukalrı felan yani benim sacımda böyle olumlu sonuçalrı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…