Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadığım saçlarımda bakırlık oluştu nasıl kapatırım?

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
kızlar saçlarım sarı çok sık röfleliydi diplerini koleston 12.0 çok açık doğal sarı ile boyıyım dedim açısız boyanabiliyomş.AMa fiyasko oldu 45 dk bekletmeme rağmen bakırlık oldu şimdi ben napicam yaaa.Başka bi sarı alıp saçlarımı kompe sarı boyasam kapanırmı diplerim

ben aslında böle bi sarı istiyorum da o kadar çok sarı boya varki piyasada bide şimdi saçlarımı boyamaya korkuyorum diplerim bakır yanar die direk hangi sarıyı alp boyasam hem bakırlıklar kapanıp hem resimdekine yakın olsa

resimdeki renge ulaşmak için açıcı ile rengi açıp platin sarısı yapman gerekiyor. Ama bakırın boyası akmışsa ve
kızıl gibi bi renk olmuşsa kızılı kapatmak zordur. açıcı ile saçını yakabilirsin. kuaförlerin çoğuda kızıl üzerine
boya vurmuyo çabuk aktığı ve turuncu olduğu için...ben senelerdir bu rengi kullanıyorum...

diplerim koyuydu 2 gün öce 12.0 ile boyadım ve bakırlık oldu şimdi tekrar açıcısız boyasam sarı bi renkle yanarmı yani saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…