• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadığım SaçLarım..

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
235
0
96
31
İstanbul
Yaklaşık 5-6 aydır takip ediyorum siteyi..
Saçlarıma çok düşkün biriyim.. 16 yaşındayım şu an..
Bu gün saçlarımı boyattım avon açıcı solüsyonla koyu kumral saçlarımı sarımsı açık kumrala döndürmüştüm dipleri çıkınca kuaförümünde önerisiyle açık kumrala boyadım..
Ama kızılımsı oldu özellikle dipleri daha çok..
Oysa ben sarıya yakın istiyordum :(
Okullar başlayana kadar düzeltmek istiyorum ya da bu yıkadıkça daha çok açılırmı ?
Ne yapıcam bilmiyorum çok kararsızım..

ur1208861275nl8.jpg

saçLarım buna benzer bişey oLdu..

ama ben böyLe istiyorum.. :(

acikkumralkw0.jpg

Tşk ederim öncelikle yardımın için..
Boya üstüne boya çok zarar vermez mi peki saçıma ?

saçın rengi yıkandıkça değişiyo ya canım,sen bence biraz bekle:1closedeyes:o kızıllık saçından bi aksın önce.boyadan başka yol,valla sarıya yakın renkler hep açıcıyla ya da boyayla olur.saçın zarar görmesin istiyosan o natural colorsdan al ya sarısını ya da açık kumralını.1-2 boyama sonra oturur rengi.ben garnier natural colors kızıl kullanmıştım bi kere,o da çok güzel tutuyo,ayrıca saça zararda vermiyo.ama sen bekle biraz,hemen boyama saçlarını.

Dün geceki kızılıığı azaldı şimdi gün ışığında bakınca.. Heralde bir iki yıkamayla düzelir boyaya gerek kaLmaz :)
Tşkler..

yaa kızlar bnm bu saçımdakı turuncuuk gitmiyo :S
bu gün bi arkadaşım dışarda fotoğraf çekince farkettim..
off.. napıcam ben.. kuaförede gitmek istemiyorum anlamıyo bi türlü.. ama mecbur kalırsam gidicem yine senağlama

o turunculuktan kurtulamassın renk akar ama turunculuk kalır küllü renkler kırar diyorlar bence küllü açık kumralı denemelisin

bence saçını rengi iyi ama sanırım içine sinmiyo küllü tonlarında istediğin bi renk al boya... boyama dışında başka çaren kalmadı galiba

cnm bence sacının rengi cok gusel olmus neden taktın ki bu kadarr:uhm: cok hoş bnce we daha sarısı senn 16yasını cok olgun gostericektir cnm yhaa:kahve:

ya şu feci fotograflardan sonra moralm bozuldu.. senağlama

baksana şu saçaa canm çok kötü duruyo turuncu iyice senağlama

sl383120nh0.jpg

ben böyle eski saçım gibi istiyodum.. ilk resimde benziyor saçım.. ama işte o dünkü fotoğraflarda senağlama

sl382617pd8.jpg

ya şu feci fotograflardan sonra moralm bozuldu.. senağlama

baksana şu saçaa canm çok kötü duruyo turuncu iyice senağlama

sl383120nh0.jpg

gayet hoş bi renk canım bence eski rengide güzelmiş tabi bide böyle olsun ikisi de hoş değişklk yapmışsın ne gzl işte üzülme boşuna=)
saçının kesimini çok beğendim ben ya özellkle perçemini ben de yana atıyorum ama durmuyo böyle gerçi kısa benm perçmler sennknden biraz
bide düz mü saçlrn kendin mi düzleştriyosun düzleştrosan ne kullanıyosun canım?!a.s.

Back