• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadığım saçımı,tekrar nasıl açabilirim?

felfecr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
16
6
36
öncelikle mrb kızlar. dün nette çaresizce dolaşırken bu siteyi buldum ve bana da yardım edebileceğinizi düşündüm.
ben 2 ay önce saçlarımı açtırıp boyattım açık kumral gibi bi renk oldu hatta biraz daha açık. herkes bu rengin beni olgun gösterdğini söyledi diplerim de 2 parmak kadar gelmişti kendim evde boyamaya karar verdim. dün 2 kutu palette açık karamele yarımdan az tarcın bakır karıştırdım umduğum renk hafif turuncu gibi güzel bi renkti fakat yıkayınca şoka uğradım diplerim kopkoyu diğer yerler kahve gibi tuttu. çok pişmanım boyadığıma lütfen yardım edin nasıl açıcam bu saçı tekrar kuaföre gidip orialle açtırsam yanar mı saçlarım zaten çok sert keçe gibi oldu ya da ne kadar süre geçmeli sizce tekrar açtırmak için şimdiden teşekkür ederim

arkadasım öğrenciysen yada işin yoksa bence biraz sabret sacların kendini bi toparlasın önce.ayrıca sakııııııııın orialle de actırma.ayrıca yanarmı die sormussun zaten yanmıs senin sacların.aynı durumu bende yasadım ünideyken hiç sorma.kumralım sarışınlığa heves ettim ne yaparsam üni de yaparım die bi sarıya boyayım dedim.ama sonu hüsran.seninkiler yine iyidir benmkinden.benmki tam bi hayat kadınlarının sacına dönmüştü yoldan gecenler okuldakiler yani beni bi gören bi daha dönüp bakıodu utanıodum kendimden ama yapıcak bişey yok her 2 ayda bir koyu kahveye boyadım zaten 2 haftada bir boya da akıyor..şuan üzerinden 2 yıl gecti ama hala saclarımın ucları yanık.kurtulmak içinde her fırsata kestiriyorum.orial berbat bişey.sabret ve koyu renklere boya

evet öğrenciyim ve ben de ne yaparsam ünide yaparım düşüncesiyle hareket ettim aynaya bakmak istemiyorum resmen sarı bundan iyiydi dün boyadım yıkadım akşam tekrar yıkadım sabah tekrar yıkadım açılır mı birazcık diye yok dipler ben burdayım diyo resmen evden dışarı çıkmak istemiyorum :( sabırsızım biraz da ondan , sanırım alışmaya çalışmalıyım :(

aynı duruma düşmüşüz üzüldüm valla haa bi de ben tek deildim benim ev arkadasımla beraber yapmıstık o da aynı ben gibi oldu ikiz gibiydik sac bakımından.dipler koyu kahve gibi daha cok b... rengi gibi az altları turuncucnun koyusu biraz daha altları sarnın koyusu en altlaar sarı gökkuşagı gibiydik hahaha.ikimiz yollarda :D arabalar falan dururdu kızz ama sonra dalga gecmeye basladık halimizle eglenceli olmustu sonradan.sabret gecer derslere girene kadar güzel moda sapkalarla falan gez derste cıkarırsın artık napalım :)

aynı duruma düşmüşüz üzüldüm valla haa bi de ben tek deildim benim ev arkadasımla beraber yapmıstık o da aynı ben gibi oldu ikiz gibiydik sac bakımından.dipler koyu kahve gibi daha cok b... rengi gibi az altları turuncucnun koyusu biraz daha altları sarnın koyusu en altlaar sarı gökkuşagı gibiydik hahaha.ikimiz yollarda :D arabalar falan dururdu kızz ama sonra dalga gecmeye basladık halimizle eglenceli olmustu sonradan.sabret gecer derslere girene kadar güzel moda sapkalarla falan gez derste cıkarırsın artık napalım :)

dipler kzıılımsı duruyo bi de iğrenç şapka güzel fikir yaa evet gidip bikaç şapka edinsem saçımla uğraşmak yerine iyi olur :)) teşekkür ederim yaa moral oldu cidden sağ ol :))

rica ederim kuzumm ne demek :) derslerine de cok calıs.kpss ygs gir dene yapamam param bosa gitmesin die girmemezlik yapma sakın haa :D hayatında basarılar öptüm

hehe yok girerim pes etmem kazanana kadar :))) teşekkür ederimm sana da başarılar öptm :))

Back