Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan yıprandi ve saçlarım cok dökülüyor yardim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lilith-Sama

Şirin mi Şirin bir Patates..
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
198
86
Merhaba arkadaşlar ben son 1 yil içinde bakirdan tutun kizildan saridan siyahtan gece mavisinden kahverengisine surekli geciş yapip durdum oy oy ne pişmanım yapmayin sizde boyle seyler asil sorunum saclarım çok gürken en son boyamada olan oldu sacımı neredeyse gule gule demeye dogru aliyorum sanki banyoda rahat bir tutam sac geliyor o kadar sac dokuluyor ki ağlayasim geliyor ustune korkuyorum sacimi taramaktan yikamaktan resmen ne zaman bunlari yapsam o kopanlari goruyorum (not: korkuyorum diye banyosuzve pasakli sacla dolasmiyorum yanlis olmasin ) birde saçlarim icin bioblastin sampuanini kullaniyorum ama cok kopurdugu icin sls var kesin diye tereddut ediyorum ve daha bir etki goremedim 1 aya gelan geldi gelicek avonun argan yagi maskesi ve durulanmayan yağini kullaniyorum ama bir tik yok o anlik iyi hissettiriyor 2 gun sonrasi husran saclarimin diplerinde sorun yok uclara dogru elektrikten yanmis gibi cadi saclari gibi ciliz bir minik minik dalgalanma ele alinca bir kuruluk sanki halat elliyorsun vallahi napayım bilemedim boyamama karari aldim saçim siyah rengi kahveli bakirli cumbuse dondu ama asla boyamicam beslenmeyede dikkat edemiyorum pek cok takinti yaptim yardim edin bana onerileriniz felan varmi bu arada yaptigim uygulamalardan yumurta elma sirkesinden tutun zeytinyagindan tatli badem yagina cildiricam artik

merhaba benimde 1 ay önce kuaförün beceriksizliğinden saçlarım koptu dökülme var ve uçlar kupkuru neler yaptım neler ne doğal bakımlar ıhh ıhh çözüm sıfır.hindistancevizi yağlar,zeytinyağı,argan hint yağı ,susam yağı aklınıza gelebilecek en doğal çözüm ama yıpranan yerler bir türlü düzelmedi.üstelik saçlarımda inanılmaz dökülüyor .katkısız keratin duydum nihayet aktarlardan onu araştırıyorum şu an

Bu benimde başıma geldi kuaforun beceriksizliğinin ustunden 6 yıl gecti ama hicbir zaman eski gür canlı saclarima bidaha geri donemedim naptiysam olmadi

o kadar iyi anlıyorum ki sizi 1 aydır saç profesörü kesilicem artık okumaktan başım döndü maskeler maskeler
İse yaramiyor canım. Ya kökten kestirip tedavi gormek gerekiyor yada cansiz cansiz saclarla ömür boyu devam.benim kuaforum sac derime kadar yakmisti açıcı yapmış diplerime ben neler neler yaptim hicbisey geri getirmedi

İse yaramiyor canım. Ya kökten kestirip tedavi gormek gerekiyor yada cansiz cansiz saclarla ömür boyu devam.benim kuaforum sac derime kadar yakmisti açıcı yapmış diplerime ben neler neler yaptim hicbisey geri getirmedi

artık son çare uzadıkça tabi artık geç uzuyor kestiricem başka çare olacağını düşünmüyorum .katkısız keratin diyor herkes onuda araştırıyorum karar vermedim henüz bana geçici bir çözüm gibi geliyor.

Malesef canım katkısız keratin yıpranan saçını geri getirmiyor sadece daha yumuşak daha düzgün durmasını sağlıyor oda bir süre sonra kendi haline dönüyor şu acı gerçeği kabullendim sonuç olarak saç yanmış yani yanmış ölmüş demek gibi bir şey ne sürersem süreyim boylarına hiç bir etki etmez bende yüzüm toplu olduğu için küt kestirdim daha kısasına girmedim ama onunla idare ediyorum hem nefes almış oldu saçlarım hemde boyayı komple akıttım neredeyse yavaş yavaş kendi rengime dönüyor saçım yağlardı mağlardı bıraktım dinlendirdim 3 aydırda boyasız allahtan saçım toplanabiliyor saçlarım çok dökülüyordu şimdi günde 100 bile değil tel sayısı öyle diyim sana bioblas kullandım bana yaradı tabi sana yararmı bilememde ben çok faydasını gördüm dipler zaten kendi rengimde uzamaya başlayın bir mutlu oldum elime alıncada uçlar çok cılız yada mısır püskülü gibi değil ama diplere göre daha bi yabaniliği var niyedir bilmemde diplerde 2 3 parmak kadar kendi saçım şeklinde dipten tutup aşağıya doğru elimle inerken uçlara doğru o püsküllük ypaylık artıyor onlarda uzadıkca kestirildiğin kendine gelir. Dipten yanmamışsa dediğim gibi yapabilceğin en fazla bakım birde kestirmek uzun saça kıyamıyor insan şuan tek sorunum arkada bir kaç tutam saçımın uçları kopmuş onlar kısa görünüyor allahtan koyu saç rengimde karışıyor arada gözükmüyor o yanıkları düzeltmem lazım kestirmedikce olmuyor bence napıcaksın kök bizde arkadaşın kökten yanmış üzüldüm ona o tarz olaylarda çok sıkıntı oluyor

Çok büyük geçmiş olsun canım aslında bir kaç araştırma yaptım dermatologlar çağre bulabiliyorlarmış dipten bir çözüm olurmu bilmiyorum ama belki çıkar yada olmadık anda uzar Vallah saç derime kadar yakmıştı kısmını okudukca içim çekiliyor anlamıyorum nasıl kuaförüm diye geçinip gidiyorlarsa

Prp denedinmi ben yaptiriyorum malesef benzer seyler basima geldi oneride bulunabilirim bu konuda cogu seye cozum oldu sac dokulmelerim durdu suan

Ah ah aynı şeyi bende yaptım 1 yıl içinde bakır kızıl sarı siyah kahve rengi ombre ve 1 yıl içimde 4 kere kaynak sonuç saçlarım yandı ve hepsi döküldü şuan dermatolog arıyorum randevu için be yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…