- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- Konu Sahibi Lilith-Sama
Merhaba arkadaşlar ben son 1 yil içinde bakirdan tutun kizildan saridan siyahtan gece mavisinden kahverengisine surekli geciş yapip durdum oy oy ne pişmanım yapmayin sizde boyle seyler asil sorunum saclarım çok gürken en son boyamada olan oldu sacımı neredeyse gule gule demeye dogru aliyorum sanki banyoda rahat bir tutam sac geliyor o kadar sac dokuluyor ki ağlayasim geliyor ustune korkuyorum sacimi taramaktan yikamaktan resmen ne zaman bunlari yapsam o kopanlari goruyorum (not: korkuyorum diye banyosuzve pasakli sacla dolasmiyorum yanlis olmasin ) birde saçlarim icin bioblastin sampuanini kullaniyorum ama cok kopurdugu icin sls var kesin diye tereddut ediyorum ve daha bir etki goremedim 1 aya gelan geldi gelicek avonun argan yagi maskesi ve durulanmayan yağini kullaniyorum ama bir tik yok o anlik iyi hissettiriyor 2 gun sonrasi husran saclarimin diplerinde sorun yok uclara dogru elektrikten yanmis gibi cadi saclari gibi ciliz bir minik minik dalgalanma ele alinca bir kuruluk sanki halat elliyorsun vallahi napayım bilemedim boyamama karari aldim saçim siyah rengi kahveli bakirli cumbuse dondu ama asla boyamicam beslenmeyede dikkat edemiyorum pek cok takinti yaptim yardim edin bana onerileriniz felan varmi bu arada yaptigim uygulamalardan yumurta elma sirkesinden tutun zeytinyagindan tatli badem yagina cildiricam artik