• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boyadan yanmış saçlarım için bakım önerileriniz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
96
Bursa
Arkadaşlar annemin ısrarıyla saçlarımı sarıya boyattım ama nataşa gibi oldum(nataşa gibi oldum derken saçları sarı olan arkadaşlar alınmasın ben öyle hissettim kendimi..Yakıştıramadım kendime)Kuaförden çıkar çıkmaz ağlamaya başladım..Annemde ne yapacağını şaşırdı ben üzülmeyeyim diye hemen bi boya aldık eve geldik boyadık..Ama sonra ne oldu biliyor musunuz?Saçlarım resmen yandı hep ağlıyorum gördükçe...Kestirin demeyin sakına yeminim var 1 sene kuaföre saç kestirmeye gitmeyeceğim diye...Bana bildiğiniz saçlarımı eski haline getirmese bile biraz bakımlı gösterecek maske tarifleri yazar mısınız?

NOT:Saçlarım yumuşak ama uçları çok kötü duruyor...Tarif edemiyorum:(

cnm zeytinyağı ve bademyağını ısıtıp deneyebilirsin..
uçları çok yandıysa sadece o kısımları kestir bence çünkü onlar gitmeden yağ bakımları işe yaramıyor..
:1no2:

canım ya çok üzüldüm. benim saçlarımın uçları çok kötü görünüyordu boya yüzünden. yıkamadan 1 saat önce bademyağı sürüyorum uçlarına. şu anda çok daha iyi görünüyor.. tavsiye ederim..

Ama yemin ettim kuzucum...1 sene kestirmicem diye...:(Off Allah'ım sen yardım et büyüksün...Çok üzülüyorum bu saçlarım yüzünden

canım ya çok üzüldüm. benim saçlarımın uçları çok kötü görünüyordu boya yüzünden. yıkamadan 1 saat önce bademyağı sürüyorum uçlarına. şu anda çok daha iyi görünüyor.. tavsiye ederim..

badem yağını denicem canım, umarım etkili olur...

mecit efendi diye bir saç bakım yağı varmış cnm ben hiç denemedim ama yıpranmış saçlarda olumlu sonuç veriyormuş..bir dene istersen o zaman

Evet kuzum biraz kötü kokuyor ama gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyorum...Allah razı olsun senden canım...ıyi oldu söylediğin..Saçlarım tiftik tiftik olmuyor en azından...1 kere yaptım daha ama gerçekten saçlarımda değişim oldu...çokkk sağol:)

Evet kuzum biraz kötü kokuyor ama gerçekten çok güzel herkese tavsiye ediyorum...Allah razı olsun senden canım...İyi oldu söylediğin..Saçlarım tiftik tiftik olmuyor en azından...1 kere yaptım daha ama gerçekten saçlarımda değişim oldu...çokkk sağol:)

rica ederim...işe yaradığına sevindim...yerimseniben

selam canim üzüldüm durumuna sac uzatma yöntemleri diye baslik varya orda anneannemin sac uzatma formülü diye bi topik var tam senlik onariyo saclari dene mutlaka

ah be kuzum benim hatamın aynısını yapmışsın şimdi diyorum keşke sarı kalsaydı aynı gün o kadar boyayı kaldırmadı benim saçımda tam bir yıl uğraştım yağlar neler neler düzeltemedim hızlı dökülmeye başladı doktor destekli düzeltmeye çalışıyorum moralini bozmak istemiyorum ama kuru bir dala benzet saçıda o dal gitmedin düzelmiyo bende sen gibi inat ettim kestirmedim ama boyayı kesince şimdi şimdi toparlamaya başladı sakın boyama silikonlu şampuan kullanma mutlaka yağlarla bakım yap her ne olursa olsun özellikle zeytin yağı iyi

şimdi bende aynısını diyorum canım...Keşke sarı kalsaydı..Zaten 2-3 gün görünce gözüm alışırdı.Ama ben hiç fırsat bırakmadım.Kuaförden çıkar çıkmaz hemen boya yaptım üstüne:(

Back