• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyadan sonra saçlarımda oluşan sorun

zgedgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
142
0
46
İstanbul
Kızlar 2 hafta önce saçlarımı loreal çikolata kahveye boyadım boya saçımdan aktıkça saçlarım garipleşmeye başladı. Sıkıntı şampuanla ilgilidir diye düşüneceğim ama boyamadan öncede aynı şampuanı kullanıyordum. Dedim kendi saçımla ilgilidir ama yok aynı durum çıt çıtlarımda da olmaya başladı. .. Saçlarım da garip bir yumuşaklık var sanki saç kreminden sonra saçlarımı durulamamış gibi yada şampuan kalmış gibi.. Cumartesi günü yıkadıktan sonra fark ettim. Önce heralde aceleyle saçlarımı yıkadım iyi durlayamadım fln dedim ertesi gün yıkadım iyice durladım sonuç yine aynı.. Keşke bu marka ile boyamasaydım diyorum palette de böyle bir durumla hiç karşılaşmadım. :( Kızlar sizce neden böyle oldu saçlarım düzelir mi? ne yapmalıyım? çok mutsuzum şuan.. :( saçlarımın eski halini özlüyorumm...

Yumuşak olması güzel birşey değil mi,neyinden rahatsız oldun nasıl bir yumuşaklık anlamadım:S

aa ne garip 2 yıkamadır bende aynı şeyi yaşıyordum yani 2 dir banyodan çıkıp saçımı tararken aynı şeyi yaşayıp gidip tekrar duruladım yinede tam sonuç alamdım yeni bi saç bakım maskesi kullanıyorum birde son zamanlarda çok üst üste boya yaptım ondandır diye düşünüyordum bende.

aa ne garip 2 yıkamadır bende aynı şeyi yaşıyordum yani 2 dir banyodan çıkıp saçımı tararken aynı şeyi yaşayıp gidip tekrar duruladım yinede tam sonuç alamdım yeni bi saç bakım maskesi kullanıyorum birde son zamanlarda çok üst üste boya yaptım ondandır diye düşünüyordum bende.

üst üstte saç boyamaktan mı acaba off saçımın kimyası bozuldu hadi kendi saçım neyse de çıt çıtlarım da garip oldu. bu akşam çıt çıtlarımı tekrar yıkayacağım o derece psikopata bağlamış durumdayım.

Back