• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boyadan sonra saç derim su topladı

mond.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
140
0
116
36
ben yarım saat önce koyu kahve boyalı saçımı palette açık küllü sarı ile boyadım 10 dak tuttum saçımda ve yıkadım ama saçımın derisi su toplamış hemde 3 yerde de var su baloncukları neden böle oldu yaa daha öncede saçımı paletteyle boyamıştm ama böle olmamıştı hem zaten bu sefer saçımın deriside çok acıdı boya varken saçımda off yaaa neden böyle oldu şimdi korkuyorum birşey olur mu acaba saçlarım dökülürmü acaba birisi bana yardım etsin napim ben şimdi

yaa nolur biri yardım etsin bişey yazsın başım kanamaya başladı korkuyorum

keşke yardım edebilsem benim cildim çok hassastır ama hiç bi boya böyle bi reaksiyon vermedi bende.en iisi yarn bi doktora git

yaa ağlıcam sinirimden umarım saçlarım dökülmez kötü birşey olmaz

şimdi su tuttum gene komple başımı ıslattım.böyle toplamanın ne gibi bi faydası olucak açıklayabilirmisn

pardon ya toplama yazmışsın ben topla diye okumuşum panikten

genel olarak su topladığında sarmak üstünü kapatmak falan ii değildir ya o yüzden demiştim sen kafaya taktıkça sıkıntıdan daha kötü olur biraz rahat ol tatlım ama doktora git mutlaka

tabikide hayır sadece diplerim kendi saçım olan yerler tatlı bir kahverengi oldu o kadar.ya bişy sorcam doktora falan gitmeme gerek varmı acaba bişey olurmu gitmezsem eğer. annemede söyleyemiyorum boyama diye çok söyledi ama dinlemedim şimdi böyle oldu dersem kızıcak çok fena haklı olarak

saol canım verdiin cevaplar için öyle yapıcam artık başka çare yok.

umarım olmaz.daha önced palette kullandım hep hiç böle bşy olmamışt sanırm çok açık bi renk olduu için böle oldu.ben bi kere güneşten yanmıştm sırtım komple su toplamıştı o zmn onları ancak zeytin yağı ile geçirebilmiştik şimdi onu denicem zeytin yağı sürücem saçıma

bence bi doktora git kolunda falan olsa neysede sac diplerinde olusmus
önemli olabilir cok gecmiş olsun

ayy ne demek dr ye gitmesem :30: resmen tepki göstermiş cildin alerji oluşmuş hem saçlarım dökülür mü bişey olur mu diye endişeleniyorsun hem de dr ye gitmek istemiyorsun:20:... mutlaka gitmelisin...

ben yarım saat önce koyu kahve boyalı saçımı palette açık küllü sarı ile boyadım 10 dak tuttum saçımda ve yıkadım ama saçımın derisi su toplamış hemde 3 yerde de var su baloncukları neden böle oldu yaa daha öncede saçımı paletteyle boyamıştm ama böle olmamıştı hem zaten bu sefer saçımın deriside çok acıdı boya varken saçımda off yaaa neden böyle oldu şimdi korkuyorum birşey olur mu acaba saçlarım dökülürmü acaba birisi bana yardım etsin napim ben şimdi

küllüler böyle yapıo sanırm cnm ben o kadar boya yaptm açtm saçımı hiçbirşey olmadı açık küllü sarı boyadım hem derm yandı yaralar var hemde saçım yandı kestrmek zorunda kaldm

benm saçalrımd şmdlik bişey yok çok şükür ki.su toplayan yerler kabuk tuttu ki buda bana göre ii bişey acılarıda hafifledi doktora gitmedm henüz ama düzelicek gibi duruyor toparlıcak sanki yani dün akşmaki hali yok şu anda umarım daha kötü bşy olmaz bu kadarla kalır.artık uzun bir süre saçıma boya faln sürmem birde annemin yapma dediği şeyi yapmam fena halde akıllandm.

Back