boya

Agaricus

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
109
8
318
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Evim 8 yıldır kum taşı renginde sıkıldım artık değiştirmek istiyorum ama hangi renge bir türlü karar veremiyorum.Mobilyalarım acı kahve renginde boyayla uyumlu sayılır ama sıkıldım işte:17:ağaoğlu gibi bu değil bu değil daha farklı bişi istiyorum diyorum:)neyse konuyu uzatmim yerler meşe parke kapılar beyaz duvarlarda beyaz olsa sırıtır dimi :(ama ne renk olmalı hadi bayanlar tecrübelerinizi bekliyorum lütfennnnnnnnn.

benım sarıya çalıyo şampanya mı ne dıyolar memnunum kum bejınden daha ferah gelıyo bana.ama artık bı duvarı farklı yan duvarı farklı yapıyolar oyle de begenıyorum.ıyı düşün ve modern yap bence.bende ımkanım olsa daha modern düşünürdüm.ama tek renk se ben rengım den memnunum
eklıyım salonumu da bak

$2012-08-13 23.30.18.webp

bende yenı yenı dekore edıyorum arkadasların önerısyle bır ıkı bişeyler yapacağım.koltukların çok mu koyu resım eklersen daha ıyı olur

benım sarıya çalıyo şampanya mı ne dıyolar memnunum kum bejınden daha ferah gelıyo bana.ama artık bı duvarı farklı yan duvarı farklı yapıyolar oyle de begenıyorum.ıyı düşün ve modern yap bence.bende ımkanım olsa daha modern düşünürdüm.ama tek renk se ben rengım den memnunum
eklıyım salonumu da bak

Eki Görüntüle 552372

bende yenı yenı dekore edıyorum arkadasların önerısyle bır ıkı bişeyler yapacağım.koltukların çok mu koyu resım eklersen daha ıyı olur

çok teşekkur ederim canım paylaşımın için resim eklemeyi bilmiyorum :(şampanya rengiyle kum beji yakın daha farklı bişi istiyorum ama bakalım ne olcak:)

Back
X