• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ve renk tutturma mevzusu..

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.651
1.122
698
Ankara
Kızlar ben şu boyanın tutması tutmaması mevzusunu bir türlü anlamadım.Mesela benim şuanki saç rengim(doğal rengim) orta kestane,koyu kahve gibi bir tonda.Siyahtan iki açık tonlar var ya öyle.Ben diyelim ki saçımın kumral olmasını istiyorum.Sarı tonlarında bir boya alıp sürünce mi kumralı elde edebiliyorum bunu anlamadım?

Yani koyu renk saça iki açık ton istiyorum diyelim ki,o zaman dört açık ton olan bir boya mı sürmem gerekiyor?Yoksa tam tonunu mu sürmem gerekiyor?Bunu anlamadım işte...

MErhabalar,

Benım saçım Boyalı olduğu halde koyu kahve gıbıydı ben palettenın kumral yazan rengını aldım çokta güzel oldu 45 dk bekledim .Kardesımde aynı renkteydı oda küllü kumral aldı oda güzel renk oldu
Hem sizin saçının kendı rengınız olduğu için daha güzel olur Ama o uyduruk markaları sakın almayın yok org yok sole dıolar ınan 5 para etmezler ben aldım renk saçma sapan oldu sakın demeyın

MErhabalar,

Benım saçım Boyalı olduğu halde koyu kahve gıbıydı ben palettenın kumral yazan rengını aldım çokta güzel oldu 45 dk bekledim .Kardesımde aynı renkteydı oda küllü kumral aldı oda güzel renk oldu
Hem sizin saçının kendı rengınız olduğu için daha güzel olur Ama o uyduruk markaları sakın almayın yok org yok sole dıolar ınan 5 para etmezler ben aldım renk saçma sapan oldu sakın demeyın

Yani tutturmak istediğiniz tonla aynı tonda olan boyayı aldınız öyle mi?

:)) bu boya konusunu çok seviyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçım 8.77 tarcın bakır 1 aydır boyanmıyor orijinal sacıma dönmek istiyorum yani koyu küllü kumrala.forumu inceledim ve vital 7.1 küllü kumral aldım oksidan kremin volümünü konusunda yardımcı olabilir misiniz.. bir de igora 0.22 turuncu azaltıcı kullanmasam saçımda turunculuk kalır mı veya yeşillik oluşur :44:

Yani tutturmak istediğiniz tonla aynı tonda olan boyayı aldınız öyle mi?

Evet Aynen öyle ben kumral aldım Palettenin oldu senınkı bence haylı haylı olur dıye dunuyorum ınan kuaförlere sorsam olabılır olmayabılır vs seyler soyluyorlar ınan onlardan daha güzel yaptığım kesın :) Ama yine de güvenemezsen sor ben çılgınımdır bu konularda gozum karadır yaparım :)

Hayırlı aksamlar

Kızlarrrr cok acil yardım edin. Sacimin uclarinda 5 6 cm yesillendi küllü kumral yüzünden kuafore gitsem düzelir mi koyulaşmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istediğiniz renk kumral yani 7 numara, yani size göre çok açık bir renk değil. eğer saçınızda hiç boya yoksa direk 7 numara bir boya ile boyayarak kumral elde edebilirsiniz. ama doğal saçınız koyu kahve ya da siyah olsaydı 8 hatta 9 numaraya boyayın derdim. bilmem anlatabildim mi :)

Back