• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ve renk hakkında fikir verebilir misiniz?

femalengineer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
607
15
46
İstanbul
Hanımlar merhaba, topikleri gezdim dolaştım, sorularımla boğdum, boya zamanım da geliyor, bir an önce boyama karar verip almak istiyorum, boyadan anlayan biri bana da yardımcı olabilir mi?
Saçlarımın doğal rengi koyu kumral, yaklaşık 1 yıldır beyazlarım sebebiyle boyuyorum, 8-9 ay kadar altın kakao renklerini kullandım ama kendim evde boyarken çok mu beklettim, yoksa boya mı koyu çıktı bilemiyorum oldukça koyu renkler elde ettim, 3 aydır açık kumral-kumral tonlarında kullanıyorum saçıma açma işlemi yaptırdım, ancak
kuaförde daha fazla param gitsin istemiyorum.

Kuaföre danıştım saç rengim şuan 7.3-8.3 arası bişey, (ilk boyattığımda küllüydü, bayağı da koyuydu, aktı, ve hafif doreliği var, şuanki rengi tutturmak istiyorum.)
Renk kartelalarına bayağı baktıım inceledim, 7.3-8.3 arası. Ama içine ne oranda ne kattığını tabiiki de söylemiyorlar, market boyalarına da şu renk kullan diyemiyorlar.
Şuanki rengini çok beğeniyorum da ama kendim market boyalarıyla karıştırıp buluşturup halletsem ne kullanmam gerekir, tekrardan koyultmak istemiyorum, çok zor açtım zaten.

Loreal ve nevacolor markalarını öneren çok kişi var, kalıcı olsun diye kolestonu da, bunlar arasında seçim yapıcam. Syoss nasıldır? Kendim boyarken pallette kullanıyordum memnundum.

Bir de en önemli kısım olan boyalardan neyi ne oranda kullanıcam, bilemiyorum. İstediğim ne çok küllü ne de çok dore birşey ortaya çıkması. anlayan ya da bu renk kullanan
varsa yardımcı olabilirse ççoook müteşekkir olurum.

$DSCF4972.jpg

Back