• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya sonrası saçlarım 2 renk oldu:((

dewrim_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
20
0
86
36
Ankara
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım burda cok güzel bir bilgi paylaşımı var ve bana da yardım edebileceğinizi düşündümsenağlama saçlarımı üç yıldır mavi siyaha boyuyordum ve artık sıkıldığımın farkına vardım ve akması için 10 ay bekledim sonra voilanın 6.8 koyu karemele boyadım sonuçmu:kızgın:saçlarımın dipleri karemel oldu reno gerisi koyu bir kızıl ne yapcagım şimdi:( yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

canım senin saçını ancak kuaförler düzeltir,hemde iyi bi kuaför benim saçımda bir kaç kere boyamadan siyah olmuştu ancak kuaför düzeltebildi

bu siyahtan kurtulma yolunda kendince yapılan tüm herşey nafile ben artık kabullendim bunukaydirigubbakcemile3
üstelik kurtulmaya çalıştıkça daha da beter oluyormafoldumbenbenim saçlarım çok yıprandı artık kuaförlerde açmam diyomafoldumben

canım bence de kuaföre gitmelisin boyalı kısım tutmaz ama kendi saç rengin boyarsan tutuyor kuaför sana yardımcı olabilir.saçlarını siyaha boyadığında akması maksimum kaç ay sürüyor?

Back