Saç Rengi ve Saç Boyama boya sonrası oksidanla saçı açma

glhs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
15
0
36
Malatya
arkadaşlar bugün bir kızla tanıştım saç rengini çok beğendim ve tonunu sordum oda bana koleston açık kumrala boyadım daha sonra ertesi günde 1 şişe oksidanı saçıma sürdüm dedi bu şekilde deneyenler varmı acaba ama gerçekten çok güzeldi ben ilk defa duydum

evet ya bunu bende merak ediyorum saçımda terracota rengi boya var su an ve uçların biraz daha açık olmasını istiyorum. işe yarar mı nasıl bi renk olur dersiniz?

walla canım saçımı boyamadım ama o saçı boyadıktan sonra rengini açmaya yarayan oksidanlardan bugün saçımı sürdüm ve saçımın rengini açtı.. güzel de oldu cok dogal duruyo

ay ne güzel yaa bende birazcık açmak istiyorum rengimi. kabartma tozu filan etkili olur mu acaba.. malum boyalı :S

arkadaşlar ya hangı renk saca surdunuz oksıdanı..boyalı bı saca mı yoksa kendı sacınıza mı ?ben az once koleston yogun renk acıcısını kullandım kızıl oldum koyu kahweydı bu arada sac rengım..sımdı oksıdan kullansam bnde sarı olur mu yoksa kızılı ıyıce mı acmıs olurum?yardımcı olursanız cok sewınırım..yoksa maasımı alınca adamakıllı kuafore para werıp sarı yaptrcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…