Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boya sonrası hangi saç bakımını yapıyorum?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MelisPink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
30
4
Kızlar merhaba. Saçlarımı boyatmadan önce oksidanla açıp papatya suyu falan kullanmıştım. Ancak oksidan saçımı çok yıprattı. Bide onun üstüne saçımı boyadım. Saçım iyice kötü oldu. Elektriklenen şekil olmayan kabaran bir saç oluştu anlayacağınız. Uyguladıgım bazı ürünleri yada yağları sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle zeytinyağı sürüp 25-30 dk beklettim hatta saç bonesi ile saçı sararsanız nem daha çok işe yarar. Saçlarımı yıkadıktan sonra nemli halindeyken gliss keratin sprey sürüyorum. Saçlarım bu ürünle kendine geldi diyebilirim. Gliss keratin sprey bittiği için loreal elseve mucizevi yağ aldım. Şuan ona devam ediyorum.
Duştan sonra saçım biraz kuruduktan sonra "loreal elseve mucizevi yağ" sürüyorum. Saçımı yağlandırmıyor. Çok hoş bir kokusu var düzleştirdiğim zaman yağlı bir görüntü ortaya çıkmıyor. Saçı besliyor ve tel tel elektriklenen saçım yumuşacık oldu.

Son olarak bugun hindistan cevizi yağı aldım ancak daha denemedim. Onun da saçı çok beslediğini duydum. Deneyince fikrimi buraya yazarım. Belki öncesi ve sonrası diye resimde atabilirim :)

Biraz uzun oldu okurken umarım sıkılmazsınız ve işinize yarar. Sizinde fikirleriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim :)

jojoba yağı yumuşatır, susam uzamasına etkili olur ,çörek otu gürleştirir, bal ve sirke de güclendırır..
fazlasına gerek yok yedıgımız ıctgımız bır cok sey faydalı zaten orta ayarda ve dengelı kullandıktan sonra :)
cok sıcak suyla yıkamamak gerekli bir de..yıpratıyor
aa bu arada gliss urunlerı cok guzel hem kokuları da guzel hakıkaten

Sirke ve bal derken karıştırıp mı sürecegiz nasıl olucak biraz bilgilendirir misin? :)

Sirke ve bal derken karıştırıp mı sürecegiz nasıl olucak biraz bilgilendirir misin? :)

sirkeyi yıkama suyuna mutlaka ekleyin..gerçekten sudaki kireci kırıyor sacı da yumuşatıyor..
balı şampuanına katabilirsin..
haftada bir kere de bıtkısel yağ ile masaj yapıp yıkasan güzel olur :)

Benim saçım da boyadan dolayı çok yıprandı üstelik çok seyrek saçlarım.aktardan aldığım saç bakım yağlarını kullanıyordum onlar biraz düzeltti ama çok değil sonra Arctivit serum kullandım saçlarım canlandı resmen eski halinden çok daha yumuşak ve parlak görünüyor saç dökülmesini de azaltıyor ayrıca kullandığımdan beri saçlarım daha gür görünüyor :)

bende alayım bari boyadaki silikon yıkanarak gidiyor sonra saçlar yıpranıyor.

Kullanmak istersen n11.com da indirimde şu anda. Verdiğin paraya kesinlikle değiyo. Sırf ucuz diye alıp kullandığım ürünlerin parasını zamanında buna verseydim çok daha karlıydım.Boşuna dememişler ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye

Yorumun için teşekkür ederim bu ürünler bitince deneyebilirim bende :)

selective keratin maske boyadan açıcıdan yıpranan saçlara çok iyi geliyor tavsiye ederim uyumadan once sür sabah yıka ınanılmaz ıyı geliyor

valla ben saçımı sürekli boyarım, maske olarak bitek watsons'ın ballı saç maskesini kulanıyorum, birde elseve'in saç bakım yağlarını..bana yeterli geliyorlar.

Benimde oryalin ustunden 1yil gecti..
Bugun farkettim ki saclarimin dalgasi eski dogal gorunumune kavusmus
1yildan sonda ilk defa dogal halimle ciktim disari

Benimde biraz azaltmam lazım düzleştirme işlemlerini :)) Normal saçların düz mü dalgalı mı?
dalgalı normal saçım
ilk baslarda çalı supurgesı gıbıydı
uzaması durdu gıbı bısey cok zor uzuyor ama dalgası guzellestı dogal halıyle dısarı cıkabılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…