Sirke ve bal derken karıştırıp mı sürecegiz nasıl olucak biraz bilgilendirir misin? :)jojoba yağı yumuşatır, susam uzamasına etkili olur ,çörek otu gürleştirir, bal ve sirke de güclendırır..
fazlasına gerek yok yedıgımız ıctgımız bır cok sey faydalı zaten orta ayarda ve dengelı kullandıktan sonra :)
cok sıcak suyla yıkamamak gerekli bir de..yıpratıyor
aa bu arada gliss urunlerı cok guzel hem kokuları da guzel hakıkaten
Sirke ve bal derken karıştırıp mı sürecegiz nasıl olucak biraz bilgilendirir misin? :)
Çok teşekkürler :) Deneyeceğim. :)sirkeyi yıkama suyuna mutlaka ekleyin..gerçekten sudaki kireci kırıyor sacı da yumuşatıyor..
balı şampuanına katabilirsin..
haftada bir kere de bıtkısel yağ ile masaj yapıp yıkasan güzel olur :)
Yorumun için teşekkür ederim bu ürünler bitince deneyebilirim bende :)Benim saçım da boyadan dolayı çok yıprandı üstelik çok seyrek saçlarım.aktardan aldığım saç bakım yağlarını kullanıyordum onlar biraz düzeltti ama çok değil sonra Arctivit serum kullandım saçlarım canlandı resmen eski halinden çok daha yumuşak ve parlak görünüyor saç dökülmesini de azaltıyor ayrıca kullandığımdan beri saçlarım daha gür görünüyor :)
Teşekkür ederim :) Deneyeceğim ürünler çoğaldı. Bitirdikçe denerim artık :)selective keratin maske boyadan açıcıdan yıpranan saçlara çok iyi geliyor tavsiye ederim uyumadan once sür sabah yıka ınanılmaz ıyı geliyor
Bende bugün watsons'ın bira özlü maskesini aldım. Sen memnun musun üründen?valla ben saçımı sürekli boyarım, maske olarak bitek watsons'ın ballı saç maskesini kulanıyorum, birde elseve'in saç bakım yağlarını..bana yeterli geliyorlar.
Nasıl oldu? :) Düzenli bakım mı yaptın?Benimde oryalin ustunden 1yil gecti..
Bugun farkettim ki saclarimin dalgasi eski dogal gorunumune kavusmus
1yildan sonda ilk defa dogal halimle ciktim disari
hayr canım duzenlı bakım yapmadm arada bır zeytınyagı falan kullandımNasıl oldu? :) Düzenli bakım mı yaptın?
Benimde biraz azaltmam lazım düzleştirme işlemlerini :)) Normal saçların düz mü dalgalı mı?hayr canım duzenlı bakım yapmadm arada bır zeytınyagı falan kullandım
ama ısıdan uzak durdum..
dalgalı normal saçımBenimde biraz azaltmam lazım düzleştirme işlemlerini :)) Normal saçların düz mü dalgalı mı?
Ne güzel. Masallah diyelimde nazar değmesin :)dalgalı normal saçım
ilk baslarda çalı supurgesı gıbıydı
uzaması durdu gıbı bısey cok zor uzuyor ama dalgası guzellestı dogal halıyle dısarı cıkabılıyorum
amııın :)Ne güzel. Masallah diyelimde nazar değmesin :)