• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya silme işlemi yardım lütfen...

ugurlumsun25

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
23
0
6
34
Kocaeli
Ben saçlarım şu anda uçlar koyu dipler açık saçımda renk dengesizliği var .Kuaföre gittim heryeri aynı normal tatlı heryeri aynı olan bir kahve tonu istedim.Boya silme işlemi uygulayacağını bunun içinde oryal olmadığını(ben istemiyorum oryal çünkü saçım çok gür değil) ondan sonra saçımı istediğim tona boyayacağını söyledi .Saçımı hep kendim boyadım olmuyor olmuyorr:((( boya silme işlemini yaptıranlar lütfen bu konuda beni aydınlatın...

Canım boya silme işlemi saçı oryel kadar yıpratmıyor. İlla ki kimyasal olduğu için boyaların nasıl etkisi varsa onunda vardır. Önemli olan kaliteli malzeme kullanması. 3.5 yıl önce filan bu işlemden geçti saçım. Kuaförden saçlarımı küllü kumral yapmasını aralara ışıltı atmasını istedim o koyu kumrala boyayıp bildiğin röfle yaptı. o zamanda saçımda kopmalar olmuştu. Sonra ben böyle bi renk istemediğimi söyleyip ağlayınca düzelteyim dedi. Tabi bir hafta kadar bekledim. Saçım zaten açılmıştı ama hatta röfleleri çok sık atmasına rağmen saçıma boya silici uyguladı. Kokusu oryel gibi keskin değil ama değişikti. çok hızlı bir şekilde sürüp 5 dk filan mı ne bekledi o saçlarım aktı koyusu sarısı anlamadım bende ama zerre yanma kopma filan olmadı. Sonra boyandı düz bi renge. Çok tatlı bi renk elde etmiştim ki şimdiye kadar en çok sevdiğim renkti.
Yani korkma yaptır. Tabi dikkat et çünkü pek cingöz kuaförler var. Silici yerine oryel kullanmasın. Süresine kokusuna dikkat et.

Teşekkür ederim canım sağol içimi rahatlattın gerçekten adı olan bilindik bir kuaför zaten. bana kesinlikle yıpranmaz dedi. amacım tatlı bir kahve ve tek renk olması saçımın umarım olur.

Back