Saç Rengi ve Saç Boyama Boya Silici ile Mavi Siyah Saçtan Geçiş

Oriel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
59
16
Kızlarr selam, aranıza henüz yeni katıldım ^^ Mavi siyah saçtan nasıl geçiş yaptığımı anlatacağım...

Selective color marka saç boya siliciyi alıyoruz, 2 ürün çıkıyor bunları eşit miktarda plastik bir kapta karıştırıyoruz, tabii hızlı oluyoruz etkisi geçmeden saçımıza sürüyoruz (ben üst üstte çok siyah boyama yapmamıştım). Saç bonemizi geçirip 10 dk fön makinası tutuyoruz her yerine, sonra boneyi çıkartıp 20 dk. da bu şekilde bekletiyoruz. Süre tamamlandığında 5 dk. durulayıp 1 kez şampuanlıyoruz (syoss boyalı saçlar için kullandım). Havluyla nemini aldıktan sonra kozmetikçilerden edinebileceğiniz oksidanlı su %6 vol. her yerine uyguluyoruz. Bu işlem saçınızdaki bakır dore rengi döndürüyor. 10 dk. da bu şekilde bekleyip durulamaya geçiyoruz. Durulama sonrası saç maskesi kullanın. Saçlarınızı kurutun boyama yapmaya hazır edin.

Boyama için ben L'oreal Intense 6.13 mocha kahve ve 8.34 zengin sıcak sarıyı karıştırdım.
Vee sonuç; yıkama yapılmadı 2. günüm. Açılma olacaktır yıkadıkça.
Akınca koyu kestane düşünüyorum ^^

Çok güzel olmuş canım saçların :) siyahtan eser kalmamış, yıpranma falan da yok, çok hoş bir renk olmuş güle güle kullan :))

Hiç yıpranma olmamış gerçekten de. selective color markasının boya silicisini nereden ve ne kadara aldın? bende saçlarımı 2 kez koyu kestane yaptım acaba ne kadar açılma olur ?

Hiç yıpranma olmamış gerçekten de. selective color markasının boya silicisini nereden ve ne kadara aldın? bende saçlarımı 2 kez koyu kestane yaptım acaba ne kadar açılma olur ?
N11'den aldım ben şu an en uygun orada satışta buldum. http://www.n11.com/selective-oxy-reload-sactan-boya-akitici-super-fiyat-P48288993

Şöyle söyleyeyim, benim siyah olmasına rağmen açtı bayağı. Hatta yıkadım saçı daha da açıldı şu an. İlk açtığı ton çok gıcık bir bakır oluyor, oksidanlı su oturttu rengi yerine, kestanede öyle olur mu bilmiyorum daha da açığı olur sanırım ya :/
Yapmaya karar verirsen mutlaka adım adım gitmeni tavsiye ederim canım. Özellikle bone ve fön tutma işe yarıyor açma konusunda :) Dediğin gibi oriel sürseydim elimde kalırdı saç sanırım. Sıfır yıpratma yaşadım, bakım da yapıyorum bu aşamada tabii. Maske, serum vs.

Evet süper olmuş saçların :) Benim rengim şu an koyu kestane. Yaz da gelince insan açık renklere daha da çok yakınlaşıyor. Şuan düşünmüyorum rengimi değiştirmeyi ama sıkılırsam mutlaka deneyeceğim . Bi bilgi de ben ekleyeyim doğal saç rengini açmak isteyenler boşuna denemesin doğal saçta hiç bir etkisi olmuyormuş.

Teşekkür ederim tatlım ^^ valla aktı şu an bu kadar koyu değil, bayağı memnun kaldım renkten. Senelerce de sarı kullanmıştım zaten, siyahı merak ediyordum deneyim oldu :))
Aslında doğal saçta isteniliyorsa doğal yöntemler kullanılmalı, papatya vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…