Saç Rengi ve Saç Boyama boya seçme kararsızlığıııı (resimli)

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
Eki Görüntüle 546150

kızlar yaa yardım edin lütfen boya seçme konusunda çok beceriksizimm saçlarım şuan loreal sıcak çikolata yani bildiğiniz kahverengi bakır yansımaları var ama ben bu renk pınar altuğun renginden istiyorum ya da açık kumral açık kahverengi gbi kendini belli eden bi renk de olabilir ne kullanmam gerekiyor palette bronz kahve öneren var ama çok koyu yapmaz mı ?

yapmaz ama pınar altuğun saç rengi koleston perfect 7.77 çikolata kahve bir kuaför sitesinde bunu yazmış resimlerde paylaşmış bu renkle ilgili

yapmaz ama pınar altuğun saç rengi koleston perfect 7.77 çikolata kahve bir kuaför sitesinde bunu yazmış resimlerde paylaşmış bu renkle ilgili

çikolata kahve çok koyu değil mi ilk boyandıgında nerdeyse siyah oluyor sıcak çıkolataya benzer bu yönden

ben aynısı yaptım ve tuttu kuafor malzemeleri satan yerlerden color x çikolata kahve ve oksidan %30 alırsan bu renge kavuşursun.marketten alıcağın boyalar çok daha koyu yapıyo

benim saçımda bakır yansımalar yok ama pınar altuğun şu son resmiyle rengi hemen hemen aynı,dün diil evelsi gün kendi rengimin üstüne color x açık kumral boyayla boyadım,güzel bi renk oldu..istediğim renk bu değildi ama neysebronz kahve bende denedim koyu oluyo belli belirsiz,açık kumral olsun rengini daha belli etsin diyosan daha açık renkler tercih etmelisin...açık kumral dore falan yapabilirsin ama boyalı saçta rengi ne kadar etkili olur bilmiyorum benim doğal rengiydi çünkü yanlış yönlendirmekte istemem

benim saçım orta kumraldı ve ben nevacolorun bal köpügünü koydum tıpkı böyle renk oldu , eger saçın koyuysa önce biaz daha açık renk koy o zaman ufaktan böyle kahveye dogru açılacak. zemini hazırladıktan sonra istedigin renk istedigin gibi tutar zaten.

ben aynısı yaptım ve tuttu kuafor malzemeleri satan yerlerden color x çikolata kahve ve oksidan %30 alırsan bu renge kavuşursun.marketten alıcağın boyalar çok daha koyu yapıyo

teşekkür ederim peki bu kuaför malzemeleri satan yerler nerdedir ben hiç rastlayamadım da.. istanbulda anadolu yakasında oturuyorum , bir de boyanın fiyatını sorucaktımm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…