Merhaba herkese ben yeni üye oldum ve hiç gecikmeden yardımınızı istiyorum Yaklaşık 8-9 aydır saçımı düzenli boyuyorum. İlk boyamda kuaföre gittim saçım açıldı tabiki ve ben canlı bi bakır istemiştim. Fakat fazla cırtlak turuncu bi renk oldu neyse 2-3 aylık kuaföre gidişimden sonra evde boyamaya devam ettim. Koleston, Loreal, Palette denemediğim marka kalmadı. Uzun süredir Palette Yoğun Bakır 7.77 ile boyuyodum sondan bi önceki boyamda içine palette'nin dore sarısını da karıştırdım bi altın rengi geldi. En son Loreal köpük boya Ateşli Bakır ile boyadım. Güzel hoştu bi farkı yoktu ama memnun kalmadım çünkü kaşlarımı rahat boyuyamadım ve saçımda tutmayan yerler vardı. Şimdi şu rengi istiyorum:
Saçımın rengide doğal güneş ışığında bu:
Sanırım istediğim renk İgora royal 9.77 veya 8.77, sizce %9luk oksidan mı kullanmalıyım yoksa % 12mi veya ikisini mi karıştırmalıyım yoksa tek bi tanesini mi kullanmıyım? Sizin önerebiliceğiniz bi boya varmı? Saçım gür olduğu için 2 kutu gidiyo ve kesinlikle evde boyamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)
Saçımın rengide doğal güneş ışığında bu:
Sanırım istediğim renk İgora royal 9.77 veya 8.77, sizce %9luk oksidan mı kullanmalıyım yoksa % 12mi veya ikisini mi karıştırmalıyım yoksa tek bi tanesini mi kullanmıyım? Sizin önerebiliceğiniz bi boya varmı? Saçım gür olduğu için 2 kutu gidiyo ve kesinlikle evde boyamayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)