Üniversite yıllarında bir hevesle saçlarımın dipleri hariç diğer yerlerini kırmızıya boyatmıştım.Aka aka iğrenç bir renge dönüştü hani .... sarısı derlerya aynen öyleydi.İğrenç bir sarı olmuştu.Kırmızının tamamen akmasını bekledim sonra paletteyle boyamıştım rengini yanlış hatırlamıyorsam bronz kahveydi.Sonra o da aktı aktı yine alttan o iğrenç sarı gibi renk çıktı.Annem kızım biraz koyu renge boya yine çıkar alttan bu renk dedi dinlememiştim.Anne sözü dinlemezsen böyle olur.Sonra çikolata kahve ya da normal sadece kahverengiydi galiba onu tam hatırlayamadım,anneme sordum o da çikolata kahveye boyamıştık diyor.Neyse sonuçta boyadım ve boya saçımdan aktıkça saçım uzadıkça boya aka aka uçlara indi indikçe ben gidip kestirdim sürekli saçımı yeterki şu 2 renk olayından kurtulayım diye.Biraz sabır gerekiyor ben sabrettim şimdi eski saçlarıma kavuştum.Boya mı aslaaa ağzım çok yandı
.İnsanın kendi saçı gibi yok.Ünviversite de yaptığım kırmızının cezasını çook çektim.Siz de sabrederek kendi saçlarınıza kavuşabilirsiniz.Dediğim gibi birazcık sabır ve zaman