- Konu Sahibi deryali8381
Arkadaşlar ben esmerim.Saçlarımı hiç boyatmamıştım 26 yaşındayım.Çok sıkılmıştım hiç cesaret edemiyodum doğum günümde gittim saçlarımı boyatmaya,karamel in 1 ton açığını yaptırdım.Çok güzel oldu,çok beğendim,herkes de çok beğendi ama bir şartla sürekli bakımlı olmak zorundasın makyajlı falan...Neyse benim orada orial mi oriyal mi neyse işte onunla saçlarım açıldı üzerine boya yaptılar.Ve 150 TL verdim,2 haftaya kadar nişanlanıyodum da,verdim o parayı.fön için gittiğim başka bir kuaförde bana boyamın çok kötü malzemeyle yapıldığını,saçlarımın hamur gibi olduğunu ve çok yıprandığını söyledi çocuk,bunu yapan o an saç rengin tutsun diye saçma sapan işlemlerden geçirmiş falan dedi.ben de şimdi platin (düz platin değil arada koyuluklar olan platinden) yaptırmak istiyorum,çocuğa sordum 240 tl ye yaparız dedi.ya bu çok değil mi sizce.hatta dedi ki bu boyayı komple bilmemneyle açarız boyası bizden olur 240 a yaparız dedi.orial le de açarız ama saçların elinde kalır bizim açacağımız malzeme çok farklı dedi.var mı böyle bişey?
ama gerçekten saçlarım çok sağlıklıyken karamel tonu yaptırdığım yerden sonra çok sağlıksızlaştı,bana 2. gittiğim kuaför dedi ki bana gel yaptır diye söylemiyorum ama yine oraya gidersen saçların elinde kalır çünkü yine orial le açıcak dedi.
tecrübeli arkadaşların düşüncelerini bekliyorum şimdiden teekkürler a.s.
ama gerçekten saçlarım çok sağlıklıyken karamel tonu yaptırdığım yerden sonra çok sağlıksızlaştı,bana 2. gittiğim kuaför dedi ki bana gel yaptır diye söylemiyorum ama yine oraya gidersen saçların elinde kalır çünkü yine orial le açıcak dedi.
tecrübeli arkadaşların düşüncelerini bekliyorum şimdiden teekkürler a.s.