• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Boya mı Duvar kağıdı mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yağlı boya,temizlenen boyalar en güzeli değil mi kirlenince siliyorssun bir güzel oh

ama silinebilen ithal duvar kağıtları da varmış, arkadaşlar söylüyor, çok şık ve tarz duruyormuş. hiç kullandınız mı.

canım bence boya ama duvar kağıdını tek duvar kaplanacak şekilde seviyorum.evin her tarafını aynı desen duvar kağıdıyla kaplatma şansın varsa oda güzel olur,her oda farklı desen duvar kağıdı karışık bi görüntü oluşturur,tabi bunun çıkarılması da var daha sonra ....

canım bence boya ama duvar kağıdını tek duvar kaplanacak şekilde seviyorum.evin her tarafını aynı desen duvar kağıdıyla kaplatma şansın varsa oda güzel olur,her oda farklı desen duvar kağıdı karışık bi görüntü oluşturur,tabi bunun çıkarılması da var daha sonra ....

haklısın, ya tek duvara fon gibi kullanıcaksın ya da şu boyanabilen kağıtlar var ya onlardan kullanıcan... hem kağıt gibi kabartmalı desenli hem de sıkıldıkça boyayıp rengini değiştirebilirsin....bazı örnekler buldum sitenin birinden onları ekleyeyim ...

$Urun_188048.webp $Urun_188049.webp$Urun_188054.webp$Urun_188055.webp

duvar kağıdı şık duruyor..tabi nemli birde kullanılmayacaksa..yoksa zamanla kağıdın altında baloncuklar oluşuyo duvarlar rezil oluyor..80lerden sonra kağıt modası geri dönmüş..öyle duydum..ama ben boyayı tercih ederdim:))

duvar kağıdı şık duruyor..tabi nemli birde kullanılmayacaksa..yoksa zamanla kağıdın altında baloncuklar oluşuyo duvarlar rezil oluyor..80lerden sonra kağıt modası geri dönmüş..öyle duydum..ama ben boyayı tercih ederdim:))

bence kağıt benim girişim ve holum yukarıdaki boyanan kağıtlardan 2 senedir kullanıyorum kirlenmedi istediğimdede boyabilirim. daha hoş duruyor. bi derinlik katıyor olduğu yere benim maddi imkanım olsa heryeri kağıt yaparım. çok güzel kağıtlar var hiç demezsin kağıt. kağıdın altında boluncuk filan oluşmadı ii yapılan kağıt hiç bişay olmuyor. kayınvalidem kirada bi eve taşınmıştı 15 seneliik kağıt. sabunla sildiler tertemiz oldu. ii kağıda bişey olmuyor. duvar boyasından daha uzun ömürlü

... çok güzel kağıtlar var hiç demezsin kağıt. kağıdın altında boluncuk filan oluşmadı ii yapılan kağıt hiç bişay olmuyor. kayınvalidem kirada bi eve taşınmıştı 15 seneliik kağıt. sabunla sildiler tertemiz oldu. ii kağıda bişey olmuyor. duvar boyasından daha uzun ömürlü
benim yengem yaptırmıştı da evi nem aldığı için kabarıp kalktı..sonra birdaha duvarlar işlem gördü boyandı falan..ama dediğiniz gibi iyi yapılırsa gerçekten çok şık duruyor..bilemedim şimdi:))

bence boya. özellikle küçük olan bi duvarın iddialı bi renge boyanması çok hoş görünüyor ve modern duruyor. hem dinamik görüntüsüyle enerji verir. mesela yağlı boyalardan bi duvarı kırmızı hoş yani

tabiki boya duvar kağıdında ev hava almıyor nem oluyor koku içerde kalıyor sağlıksız bişey bence benim evimde kullandığım boya harika su bazlı silinebilir boya lee tutmuyor çok memnunum açıkcası ...

Back
X