Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bence boya ama duvar kağıdını tek duvar kaplanacak şekilde seviyorum.evin her tarafını aynı desen duvar kağıdıyla kaplatma şansın varsa oda güzel olur,her oda farklı desen duvar kağıdı karışık bi görüntü oluşturur,tabi bunun çıkarılması da var daha sonra ....
duvar kağıdı şık duruyor..tabi nemli birde kullanılmayacaksa..yoksa zamanla kağıdın altında baloncuklar oluşuyo duvarlar rezil oluyor..80lerden sonra kağıt modası geri dönmüş..öyle duydum..ama ben boyayı tercih ederdim:))
benim yengem yaptırmıştı da evi nem aldığı için kabarıp kalktı..sonra birdaha duvarlar işlem gördü boyandı falan..ama dediğiniz gibi iyi yapılırsa gerçekten çok şık duruyor..bilemedim şimdi:))... çok güzel kağıtlar var hiç demezsin kağıt. kağıdın altında boluncuk filan oluşmadı ii yapılan kağıt hiç bişay olmuyor. kayınvalidem kirada bi eve taşınmıştı 15 seneliik kağıt. sabunla sildiler tertemiz oldu. ii kağıda bişey olmuyor. duvar boyasından daha uzun ömürlü