• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya mağduru:(

lostlenore

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
19
0
36
Edirne
ben 3 yıldır saçlarımı boyuyorum en son fındık kabuğuna boyattım rengi açıldı kuaföre gittim saçlarımı bir daha boyatmak istemiyorum kendi rengine boyar mısınız dedim(koyu kestane) rengin akma miktarını da göz önüne alarak saçımı siyaha yakın bir kahveye boyadı ancak aylar geçti o renk şu an sarı-turuncu gibi iğrenç bir şeye dönüştü tamamen kestirsem çok kısa olacak kısa saçtan nefret ederim diplerinden kendi rengm çıktı sizce ne yapmalıyım bu iğrenç görüntüye bir süre daha katlanmalı mıyım yoksa 2 ayda bir kendi rengine mi boyatmalıyım?:50:

bence uzadıkça kendi rengine boyarsanız saçınızda renk olarak değişiklik yapmamanıza rağmen sürekli boyalı kullanmak zorunda kalıcaksınız en iyisi renk kötüde olsa bir süre sabredip uzadıkça uçlarından kestirerek boyadan kurtulmanız olur yoksa aksi halde saçınız çok yıpranacaktır

bence uzadıkça kendi rengine boyarsanız saçınızda renk olarak değişiklik yapmamanıza rağmen sürekli boyalı kullanmak zorunda kalıcaksınız en iyisi renk kötüde olsa bir süre sabredip uzadıkça uçlarından kestirerek boyadan kurtulmanız olur yoksa aksi halde saçınız çok yıpranacaktır

ben de öyle düşündüm 21 yaşındayım beyazım yok çok yıprattı boya saçımı oryal kullanmadım hiç ona rağmen yani...görüntü çok rahatsız ediyor bir süredir sadece cevap için teşekkürler:)

Back