• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boya kullanmadan saçımıza nasıl renk verebiliriz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim saçım boyadan mahvoldu uzun süredir boyuyordum ama saçlarımın sağlığı gitti :çok üzgünüm:
parlak görünen herkesin kıskandığı saçlarım gitti yerine kupkuru,şekil almayan kabaran saçlar geldi
acaba saçına boya dışında papatya suyu,soğan kabuğu gibi yada başka şeylerle renk veren varmı
varsa nasıl yaptınız :uhm:
benim saçım rapunzelcim sayesinde uzamaya başladı Şeniz ve artık saçımı boyatmamak istiyorum diplerinden çıkan saçlarım uzayınca uçundaki boyalı saçları kestirip kendi saçıma boya dışında farklı şeylerle renk vermek istiyorum kaydirigubbakcemile2
yardımlarınızı bekliyorum :1hug:

öncelıkle gecıs olsun cnm:))benım saclarırmda hıc boya yok orta kumral yazın papatya suyu yaptım rengı cok gusl oldu sankı aralarda altın ısıltısı warmıs gıbı bıde fön cekınce herkes soruyo ama boyalı saca nasıl olur bılmmıyorum

öncelıkle gecıs olsun cnm:))benım saclarırmda hıc boya yok orta kumral yazın papatya suyu yaptım rengı cok gusl oldu sankı aralarda altın ısıltısı warmıs gıbı bıde fön cekınce herkes soruyo ama boyalı saca nasıl olur bılmmıyorum

cnm bu papatya suyunu ne kadar sürede yapıyorsun ve güneşte bekletiyor musun :uhm:
benim saç rengimde kumral aslında bunu deneyebilirim gamyoncuiremsu

cnm bu papatya suyunu ne kadar sürede yapıyorsun ve güneşte bekletiyor musun :uhm:
benim saç rengimde kumral aslında bunu deneyebilirim gamyoncuiremsu
ben yapmadım ama deneyeceğim en kısa zamanda ayrıca güneşe çıkmamızın sebebi ısı alması gerektiğindenmiş .. fön makinesi ile de olurmuş :icecream:

Back