Boya konusunda yardım

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
123
İstanbul
Aslında konuyu tam da yerineaçtım ama kimse cevap vermedi nedense burada cevap bulabileceğimi düşünüyorum.

Bizm evimiz filli boya havana ama inanılmaz koyu duruyor boyanırken o kadar da incelttik yani ona rağmen koyu bir de evimiz küçük boğuyor renk beni resmen cok acık bir boya rengi aryorum tıpkı kırık beyaz gibi yanı bakıldığında tavanla arasında cok ama cok azcık bir renk farkı olsun o kadar açık yni burada bir kaç kişinin evinde gördüm ama rengin adını bilemıyorum maalesef kızlar sizin bildiğiniz böyle açık ferah güzel bir boya rengi varsa paylaşabilir misiniz benimle ya da evinizde kullandığınız ferah bir renk resimli de olabilir :) kartela bakmaktan gözlerim bozuldu yani en iyisini deneyenler bilir :)

Aslında konuyu tam da yerineaçtım ama kimse cevap vermedi nedense burada cevap bulabileceğimi düşünüyorum.

Bizm evimiz filli boya havana ama inanılmaz koyu duruyor boyanırken o kadar da incelttik yani ona rağmen koyu bir de evimiz küçük boğuyor renk beni resmen cok acık bir boya rengi aryorum tıpkı kırık beyaz gibi yanı bakıldığında tavanla arasında cok ama cok azcık bir renk farkı olsun o kadar açık yni burada bir kaç kişinin evinde gördüm ama rengin adını bilemıyorum maalesef kızlar sizin bildiğiniz böyle açık ferah güzel bir boya rengi varsa paylaşabilir misiniz benimle ya da evinizde kullandığınız ferah bir renk resimli de olabilir :) kartela bakmaktan gözlerim bozuldu yani en iyisini deneyenler bilir :)

kum beji yada fildişi yaptırabilirsin her türlü mobilyayada uyur ikiside

..:: Filli Boya ::..

Burada, sağ tarafta '' duvarımızdaki renkler '' katagorisi var; yardımcı olacağını düşünüyorum size.

Bir inceleyin isterseniz.

Akadaşım baktım Kum Taşı:8052 Fil Dişi: 1020 benim vimde fildişi su bazlı siliniyorda markası benimkinin marşall

yeni evimi vanilya cicegi rengine boyattım boyacının tavsiyesiyle bende cok acık bi renk arıyordum kum beji istiyordum ama o bile koyu duruyor duvarda.bu renk o kadar hafif bi renk ki insanın baktıkca bakası geliyor.ama bu rengi secerseniz sunu söyleyeyim mutlaka bu boyayı duvarlara sürmeden önce bir katta olsa beyaz boyayla boyatın duvarı cunku o kadar acık bi renkki alttaki rengi kac kat vurulursa vurulsun kapatmıyor.

benimde diğer evim filli boya kum bejiydi zamala sıkıldım karanlık kaln yerlerde soba tütmüş gibi renk oluşuyor en iyisi açık renk dedim kahve tonlarda düşünüyordum fillide renk bulamadım bende dyo kumsal rengini çektim kum bejinin en açık tonu vallaha ben çok mennunum ferah ferah oturuyorum vanilya ççiçeğini kuzenim boyattı çok az pembelik var duvarda

Son düzenleme:
Back
X