Saç Rengi ve Saç Boyama Boya Konusunda Tavsiye Lütfen !

paradiseangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
106
1
118
Bursa
Merhabalar Arkadaşlar,
Benim saçlarım, kalın telli ve kıvırcık. Röfleli saçlarımı biraz koyulaştırmak için evde kendim boyadım. Rengi hiç beğenmediğim için daha sonra defalarca boyadım. En son, yaklaşık bir ay önce, kuaför istediğim rengi elde etmem için oryal ile hepsini açtı ve yandı saçlarım. Ancak ben evde bir aydır bakımlarla biraz toparladım saçlarımı.
Şuanda saçlarım, koyu çirkin bir sarı. Benim istedğim, yumuşak bir, açık çikolata kahve tonu. Kolestonun gizemli kahvesini aldım. Bir tutam denedim saçıma, kızıllı bir renk oldu.
Bilgisi olan varsa eğer, bana bir öneri rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar Arkadaşlar,
Benim saçlarım, kalın telli ve kıvırcık. Röfleli saçlarımı biraz koyulaştırmak için evde kendim boyadım. Rengi hiç beğenmediğim için daha sonra defalarca boyadım. En son, yaklaşık bir ay önce, kuaför istediğim rengi elde etmem için oryal ile hepsini açtı ve yandı saçlarım. Ancak ben evde bir aydır bakımlarla biraz toparladım saçlarımı.
Şuanda saçlarım, koyu çirkin bir sarı. Benim istedğim, yumuşak bir, açık çikolata kahve tonu. Kolestonun gizemli kahvesini aldım. Bir tutam denedim saçıma, kızıllı bir renk oldu.
Bilgisi olan varsa eğer, bana bir öneri rica ediyorum. Teşekkürler şimdiden.

canım saçın yandıysa eğer bir süre bakım kürleri uygula ve belki kızacaksın ama azıcık da olsa saçlarının ucundan kestir. yanan saç ölüdür çünkü. kesilince nefes alır.forumda detaylı arat baya güzel kürler var. çok da maliyetli olmuyor. vaktim fazla yok hemen toparlansın dersen ve biraz da parayı gözden çıkardıysan BC BONACURE acil kurtarma serisi var özellikle maskeleri falan çok iyi geliyor . 40-50 tl falan civarındaydı galiba maliyeti.
2.konu koleston saçı çok yıpratıyor. genelde benim okuduğum ve gözlemlediğim bu. yıpranmış saça palette yaada garnier dene bence. saçı dinlendirdikten sonra güzel bir renk seçebilirsin. şimdilik birazcık sabır.
not: kızıllık için küllü tonlarında bir renk ile seçtiğin rengi karıştırarak boyarsan kızıllığın oluşumunu tamamen almasada baya bir düzenliyor.

Septembr cevabın için gerçekten çok teşekkür ederim. Bu konuda kesinlikle haklısın, hemen boyamamalıyım. Bugün de gittim Garnierin yeni çıkan amonyaksız boyasını aldım zaten, 'açık dore kahve' . Ama boyamayacağım. Bakım olarak da, Phyto nun (eczaneden) keratin maske, şampuan ve serumunu aldım. Bir de 'HC ovex maske ve complex yağ'. Anlayacağın pek bir para harcadım. Bunlar bitince o önerdiğini de deneyeceğim. Sadece kuaförlerde mi satılıyor o marka?
Tekrar teşekkür ederim ilgin için, önerilerine kesinlikle uyacağım inan.

Septembr cevabın için gerçekten çok teşekkür ederim. Bu konuda kesinlikle haklısın, hemen boyamamalıyım. Bugün de gittim Garnierin yeni çıkan amonyaksız boyasını aldım zaten, 'açık dore kahve' . Ama boyamayacağım. Bakım olarak da, Phyto nun (eczaneden) keratin maske, şampuan ve serumunu aldım. Bir de 'HC ovex maske ve complex yağ'. Anlayacağın pek bir para harcadım. Bunlar bitince o önerdiğini de deneyeceğim. Sadece kuaförlerde mi satılıyor o marka?
Tekrar teşekkür ederim ilgin için, önerilerine kesinlikle uyacağım inan.

yok dediklerimi internetten de bulabilirsin hatta internetten daha ucuza bulursun kuaför kar katıyor üzerine =) ama aldıklarında iyi ürünler diye biliyorum hiç kullanmadım ama. saçın biraz toparlansın istediğin gibi düzelme yapmazsa başka markalara da bakarsın. boyamaya karar verirsen de önce saçın küçük bir kısmında deneyebilirsin olası kazaları önlemek için =)

Back