• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya karışımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Catt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Catt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
165
0
0
İzmir
merhaba arkadaslar ben yenı katıldım aranıza sıze bı sorum olucak sızce fındık kabugu ve altın sarısı gıbı bı rengı karıstırırsam yeşerme olurmu fıkrı olan varmı? tesekkürler

KEndi rengim açık kumral gibi bı renk küçükken liseye kadar sariydi saclarım ,şimdi fındık kabuğu var boya ondan önce küllü kumral yapmıştım daha oncede sapsariydi rofleli

aynenn oo dedgiğin olurr yemşil olur o şaçç hele bide uçlarındaa daha belirgin olurrr eger tek renk istiyosan karamele boyayınn

Öleni çok teşekkür ederim bende öle düşündüm peki fındık kabuguyla 8 numara kolestonu karıştırsak sizce nasıl olur

Birde karamel rengi hangi boyada tavsiye edersiniz

merhaba ya bu boyaları birbirine katma olaylarından iyi sonuç alan varmı denemek istiyorum da ilk olucak merak ettim

merhaba ya bu boyaları birbirine katma olaylarından iyi sonuç alan varmı denemek istiyorum da ilk olucak merak ettim

Merhaba,iyi sonuc alanlar var çevremde fakat birbirine yakın tonları karıştırmanı tavsiye ederim yoksa yeşerme olabiliyo mesela kahverengi ve sarı tonları birleşimde biraz yeşerme oluyo , kuaförler çok Azcik kızıl katiyomus sariyla kahverengiyi karistirirken

Birde karamel rengi hangi boyada tavsiye edersiniz

Öleni çok teşekkür ederim bende öle düşündüm peki fındık kabuguyla 8 numara kolestonu karıştırsak sizce nasıl olur

karmalde köpük koleston yada loriel ktu boyası var onlardan alabilirsin yanlız çok koyu karmael yapma açık karamel olanlara fındık kızılımsı bir renk 8 numarda sarı dore karışımı güsel olabilirr cnmm:12:

Çok teşekkür ederim canım , peki karamelde çok bakirlik varmı ben çok fazla bakirlik sevmiyorumda

deneemeyin derimmm ben yaptım dediğiniz renkleri değil ama başka renklerde denedim birinde yeşil oldu birindede turuncu:(

Back