• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya içine oryal

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
33
İzmir
kızlar ben saçlarımı PALETTE BLOND IL1 kullandım ama inindeki BİR PAKET AÇICI PUDRA kullandım,saclarımın tepeleri biraz daha koyu o yuzden tepeleri sarı ve cok cok az turuncu tatlı birenk oldu tam istedigim gibi ama saçlarımın ucları renk pigmentlerini kaybetti resmen bembeyaz o beyazlık gitsin diye LOREAL ÇOK ÇOK AÇIK SARI DORE nin icine kalan bir AÇICI PUDRAYI döksem o beyazlık geçermi ki gene sarı(çok az turuncumsu) olurmu :( sağolun kızlar

kızlar ben saçlarımı PALETTE BLOND IL1 kullandım ama inindeki BİR PAKET AÇICI PUDRA kullandım,saclarımın tepeleri biraz daha koyu o yuzden tepeleri sarı ve cok cok az turuncu tatlı birenk oldu tam istedigim gibi ama saçlarımın ucları renk pigmentlerini kaybetti resmen bembeyaz o beyazlık gitsin diye LOREAL ÇOK ÇOK AÇIK SARI DORE nin icine kalan bir AÇICI PUDRAYI döksem o beyazlık geçermi ki gene sarı(çok az turuncumsu) olurmu :( sağolun kızlar

bence daha açıcı kullanmayın saçlarınızda kopmalar olmasın sonra yada ufak bir tutam saçınız üzerinde deneme yaparak karar verin boyanızı nasıl kullanacağınıza en sağlıklısı:69:

sağolun kızlar zaten yıprandı iyice hep böyle kalıyor yııpranma konusuna :) canım haklısın o acıcı hafif turunculastırmıstı ondan dedim acaba yaparmı diye :)

Back