boya badana dikkat!!!

esrade

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
2.114
1.409
hanımlar evimiz tadilatta alçısı yapıldı boya olarakta marshallın vanilya çiçeğini seçtik yalnız boya bizi mahvetti aldığımız renk vanilya çiçeği deilmiş boya makinesi yanlış boya yapmış onuda geçtim renk alaca bulaca oldu köşeler daha koyu duvarlar daha açık iğrençç yaa üstelik murfakta kabarma yaptı daha dün bitti bugün bakmaya gittim ağlamamak için kendimi zor tuttum :KK43: verdiğimiz paralaramı yanayım berbat olan duvarlaramı :KK43: aklınızda bulunsun sakın sakın marshall boya almayın!! yoksa benim gibi tekrar tekrar yaptırmak zorunda kalırsınız.. ben şimdi başka marka ve boya araştırıyorum tavsiyesi olan varsa sevinirim..

Geçmiş olsun diyorum.Efendim boya ile değil boyayı duvara uygulama ile işgili bir sorun yaşamışsınız.Boyacılarınız profosyonel boyacı değilde boyayı uygulamayı bilmeyen ama boyacı gibi kendilerini tanıtıp para kazanmaya çalışan insanlara rast gelmişsiniz.Malesef bir çok insan bunu yaşıyor.Bir yerlerin aralacı koyu başka yerlerin açık kalması boyanın yanlış uygulanması ile alakalıdır.kestirmeler kurumadan duvar derhal boyanmalıdır bir kat kurumalı 2.kat kesinlikle yaşken vurulmamalıdır.Boya karışım oranı kestirmeler için daha kalın yapılmalı duvar için kestirmelere oranla daha ince yapılmalıdır.Bu tür ciddi püf noktalarına uymak içinde tecrübe ve bilgi şarttır.Siz duvarınızı o hale getiren boyacıya düzeltmeden ücretini ödemeyecektiniz.Asla iş bitmedende paranızı vermeyin lütfen.

Geçmiş olsun diyorum.Efendim boya ile değil boyayı duvara uygulama ile işgili bir sorun yaşamışsınız.Boyacılarınız profosyonel boyacı değilde boyayı uygulamayı bilmeyen ama boyacı gibi kendilerini tanıtıp para kazanmaya çalışan insanlara rast gelmişsiniz.Malesef bir çok insan bunu yaşıyor.Bir yerlerin aralacı koyu başka yerlerin açık kalması boyanın yanlış uygulanması ile alakalıdır.kestirmeler kurumadan duvar derhal boyanmalıdır bir kat kurumalı 2.kat kesinlikle yaşken vurulmamalıdır.Boya karışım oranı kestirmeler için daha kalın yapılmalı duvar için kestirmelere oranla daha ince yapılmalıdır.Bu tür ciddi püf noktalarına uymak içinde tecrübe ve bilgi şarttır.Siz duvarınızı o hale getiren boyacıya düzeltmeden ücretini ödemeyecektiniz.Asla iş bitmedende paranızı vermeyin lütfen.

ilginize teşekkür ederim çok şükür boyayı yaptırdık tekrar aynı ustalar boyadı ayrı bi ücret talep etmediler ama boya masrafı baya tuttu açıkçası bu arada markayı ve rengide değiştirdik tadilat tamamen bitince fotoları ekleyeceğim inşallah.. :KK66:

Kiraya bir eve çıktım evde banyo mutfak su tesisatı komple değişmesi gerekti.2 oda alçı sıva saten boya oldu. Bina eski olduğu için su boruları hep çürümüş ve resmen delikti.Ama super bir ekip buldum adamlar o kadar temiz çalıştılar ki anlatamam.Evde bir dünya moloz çıkıyorsu akşam molozları falan temizleyip gittiler hep bir inşaat işi ancak bu kadar temiz yapılabilirdi.Ekonomikte oldu ,yaptırmadan birçok ustadan teklif aldım koçtaş tekzen bi sürü yer gezdim iş çok diye ALLAH var adam en ucuza mal etti hemde öyle uyduruk malzemede kullanmadı. malzemecilerin ana yerinden alıyormuş onlar her zmn aldıkları için sana bana vermiyorlar parekende ama onlar alabiliyor ucuza. koçtaşta metrekaresi 40 lira olan fayansı 25 liradan aldık aynı marka aynı fayans dünyalar benim oldu.İşçilikleride çok simetrik ve iyi. Adamlar düzgün birde, çok saygılılar ve hiçbir yanlışlarını görmedim. Bayan olarak bu işlerle ilgilenmek zor ,uzun zamandır bu forumu kullanıyorum. Benim gibi sıkıntı çekenlere yardımcı olup paylaşmak istedim.