Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, siteyi uzun zamandır dışardan takip ediyorum ve yorumlarınıza çok değer veriyorum. Benim sorunum şöyle: boya alerjim var bundan önce bir kere geçen sene evde saçımı siyaha boyadım kaşıntı, kabarıklık yaptı krem, ilaç derken atlattım çok korkutucu bir şey değildi ama bu sene doğal boyayla saçım kızıla boyandı tutmadı açıcı ile açıldı irem sakın boyasından (saç mürekkebinden) tekrar boyandı kaşlarım da açıldı yine biraz kaşıntı oldu ama önemsemedim gittim sabah siyaha boyattım (tenim esmer olduğundan pembemsi kızıla alışamadım) ve sonuuç kafam koca bir patates gibi oldu şiştii şiştii neredeyse gözlerim kapanacaktı o kadar korkunçtu ki bir daha saçımı boyatmamaya söz verdim. Ama saçım ilk boyandığında kaşlarım da açılmıştı kumral tatlı bir renk olmuştu ve siyaha boyanınca da daha koyulaştırmadık öyle kaldı o kadar hoş oldu ki şimdi onu tekrar yapmak istiyorum tekrar yüzüm şişer diye korkuyorum da burada tüy sarartıcıyı okudum onu denemek istiyorum ama o da kimyasal diye korkuyorum, papatya yağı aldım ama henüz sürüp güneşe çıkmak nasip olmadı. Aranızda benim durumumda olan var mı, ya da bana tavsiye verebilecek olan ya da sizce 3-5 dakikalık kaş boyası yüzümü şişirir mi dersiniz? Bu arada yaşım 20 yani boyaya en hevesli olduğum yaştayım bu alerjinin tedavisini olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.. :))
not: saçı siyah olan varsa rihannanın siyah saçlı resimlerine bakmalarını öneririm kumral kaş gerçekten çok tatlı duruyor :)