Arkadaşlar merhaba,benım size bi sorum olacak. Ben yaklaşık 2senedır sarı saç kullanıyorum ve 2ay once saçlarımı çikolata kahvesine boyattım. Kuaförüm boyanın içine biraz kızıllık katacağını söyledi. Nedeni ise yıpranmış ve kurumuş saçlarıma kızıllık katarak canlı bi görünüm kazanmasını sağlamakmış. Platin sarısı saçlarım bianda kızıl oldu ama kızıl kestane gibi bi renk oldu. Baya koyuydu yani. Yıkadıkça aktı ve çikolata kahvesi oldu. Bende 3haftada bi saçlarımı tekrar aynı renge boyattım ki renk yerine otursun. Zamanla çikolata kahvesi-karamel rengini aldı ve bu renk benım cok hosuma gıttı . 2gun once de dıplerım cıkmıstı aynı zamanda da boya baya bı akmıstı tazelemek ıcın tekrar gıttım kuafore komple boya yaptırdım fakat bu kez saçlarım oncekı gıbı karamel-cıkolata kahvesi değil kopkoyu bi kızıl oldu... 2gundur saçlarımı yıkıyorum fakat akmıyor,aktıkça çikolata kahvesine döneceğini biliyorum ama akıtamıyorum boyayı saçımdan.. Size sormam gereken kısım ise şu; bugün yine yıkayacağım akması için fakat sizce bu kadar yıkamak sağlıklı mı? Ya da boyanın akmasi için ille saçımın yağlanmasını beklemek zorunda mıyım?
Son düzenleme: