• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya akitma

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
116
40
İzmir
selam,
saclarım yaklaşık 3 senedir boya..ondan önce sarı roflelerim vardı..bı gün kafam attı :)) gittim bakır a boyattim..baya kizilimsi bakır..snr koyulttum..snr da koyu kahve gibi bir renk yaptırdım en son da kendi sac rengime yakın bir ton a boyattim..artık boyatmak istemiyorum kendi sacımı özledim..hemen hemen bütün kuaförler saçlarımı çok beğenir kaliteli derler..bakımımı hiç aksatmam her ay boyadan snr kuaför de bakım yaptiririm evde bakım yaparım fln..şimdi hem kendi rengime dönmek hemde saçlarımı uzatmaya çalışıyorum..fakat ne olursa olsun sac uçlarım bitmiş durumda :(( boyanın akitilmasi işlemini ilk defa duydum ve kuaförüne sordum suan yapmam dedi yanar sacların dedi..yaza kadar bakımını aksatma dedi bı daha da yaza kadar boya fln yapmayalım dinlensin sacın dedi o zaman yaparız dedi..bir çok kisiden bu işlemin saca çok zarar verdigini duydum..ve korktum..aramızda bu akitma işlemini yaptıran var mı?kuaförüm akitma isini zaten bir anda yapamayız dedi..bı gün gelirsin 4-5 saatini burada geçirmen lazım dedi..altta hala kızıllarım var..kademe kademe yapicaz dedi..ama saçlarımın toparlanması lazım..of ya boya isine girdiğim için nasıl pişmanım..mahvettim saçlarımı..artık boya fln istemiyorum..doğal sacımı istiyorum..

ben röfleli saçlarımı birden koyu kestane yaptım sonra akmasını bekledim ama akmadı bir türlü. ben de kuaförde akıtmak zorunda kaldım istediğim kızılı tutturabilmek için. ama saçlarım yıprandı tabi. çok çok yıprandı diyemem ama yine de belime kadar uzun oldukları için uçları kötü oldu kestirmem gerekecek. bana kalırsa dayanabilirsen hiç elleme saçlarını bırak uzasınlar ve sen de uçlarından aldır böylelikle kurtul boyadan...

bence de hiç işlem yaptırma saçına ....
saçına eziyet etme...
beyaz sabun akıtıyor saçın rengini gerçekten ...
karbonat ta şampuana ekleyip akıttığını söyleyenler var doğal yöntemler dene ...

Back