- Konu Sahibi hurremland
Kızlar Merhaba...
benım gıbı kahve rengı sac boyası alıp saclarını resmen sımsıyah yapan mağdur arkadaslarıma yardımcı olmak ıcın actım bu konuyu...
sarı saclarıma gerı donmek ıcın ınanılmaz caba sarfedıyorum 5 gundur
butun topıklerı dıdık dıdık ettım beyaz sabundan tutun kepek sampuanına...
sacıma kabartma tozu mu yapmadım suyla karıstırıp mayonezle zeytın yagını mı denemedım
ama en son bugun denedıgım işlemden cok memnun kaldım bayagı bayagı alttan küllü tonum ortaya cıktı c vıtamını tabletı suda erıtıp sacımda yarım saat beklettım sonra kepek sampuanıyla yıkadım oda yıne burdakı bı konudan ogrendıgım şeydi...
sıze tavsıyem kabartma tozu beyaz sabun limon vs sacınızı fazla yıpratmayın c vıtamınınli bir iki deneme yapın kepek sampuanıyla yıkayın zaten akıyor gun gectıkce.ilerleme oldukca buraya yazarım kızlar.2-3 hafta sonrada ıstedıgım sarı renk boyayı tutacak duruma gelır sacım, hatta geldı bıle![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
benım gıbı kahve rengı sac boyası alıp saclarını resmen sımsıyah yapan mağdur arkadaslarıma yardımcı olmak ıcın actım bu konuyu...
sarı saclarıma gerı donmek ıcın ınanılmaz caba sarfedıyorum 5 gundur
butun topıklerı dıdık dıdık ettım beyaz sabundan tutun kepek sampuanına...
sacıma kabartma tozu mu yapmadım suyla karıstırıp mayonezle zeytın yagını mı denemedım
ama en son bugun denedıgım işlemden cok memnun kaldım bayagı bayagı alttan küllü tonum ortaya cıktı c vıtamını tabletı suda erıtıp sacımda yarım saat beklettım sonra kepek sampuanıyla yıkadım oda yıne burdakı bı konudan ogrendıgım şeydi...
sıze tavsıyem kabartma tozu beyaz sabun limon vs sacınızı fazla yıpratmayın c vıtamınınli bir iki deneme yapın kepek sampuanıyla yıkayın zaten akıyor gun gectıkce.ilerleme oldukca buraya yazarım kızlar.2-3 hafta sonrada ıstedıgım sarı renk boyayı tutacak duruma gelır sacım, hatta geldı bıle
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)