boy ve kilom nasıl?

melenekekekeek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
77
12
3
23
bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.

Kiloya takilma. Zayif ya da kilolu olsan da degisir. Sen balik ve süt ürünleri cok tüket. 18 hatta 22 yasina kadar uzarsin. 6-7 cm uzarsin kesin spor da yap. Spor yapip abur cuburu abartmadan güzel beslenirsen süper olur. Kilo alimip verilir. Boya calis. Benim boyum kisa. Pismanim ondan dedim

Çok teşekkür ederimmm:)

bir şey soracağım ben 15 yaşındayım. 159 boyunda ve 40 kiloyum. Sizce nasıl? Çok mu zayıfım? Ve sizce boyum ve kilom ne kadar olmalı? Lütfen yardım edin bu konu hep aklıma takılıyor.
Senin yaşında bende öyleydim canım çok takılma. yaş ilerledikçe metebolizma yavaşladıkça kilo alıyosun :)

Senin yaşında bende öyleydim canım çok takılma. yaş ilerledikçe metebolizma yavaşladıkça kilo alıyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…