Boy uzatma

kızlar google'a boy uzatma egzersizleri yazınca 3.sitede bazı hareketler var. 7haftada 5-7cm diyo,deneyen var mı bunu kardeşim yapıo da işe yarar mı sizce,siz denedinz mi?

bu bir ilaç değil ayağın tabanına konan bir tabanlık gibi

Bunun mümkün olduğunu sanmıoyrum bilinen tek bi yöntem var o da kemikler kırılıyor ağrılı bi ameliyat

kimi japonyadan ithal boy uzatıcıyı deneyen var mı? lütfenn yardımcı olursanız çokk sevinirim....

bu forumda biyerde okudum boy uzatma terliğiyle boyunda ilerleme olan var.nasıl oluyor bende anlamış değilim ama bayağı iddialı bir ürüne benziyor.başka deneyip netice alan varsa paylaşın lütfen.şöyle bi 3-5 cm uzamayı kim istemez

arkadşlar ALLAH aşkına böle saçma sapan şeylere para yatırmayın
bakın yeni bir kazıklama olayı çıktı ayda 1 cm kiprik uzatıyormuş yani 12 ayda 12 cm!!
oha demek istemiorum
arkadaşlar bu boy uzatma vs çıkalı 2.3 sene oldu ama hala olumlu sonuçları hiç duyan oldumu?

böyle yalan yanlış şeylerle,hem paranızı hem sağlığınızı kaybetmeyin.benimde boyum kısa ama dert etmiyorum.

cnm boyunu uzatmak istiyorsan tabanlık ilaç işe yaramaz. kemiklerin kapandıysa zaten hiçbirşey işe yaramaz. ama piLates bir kaç cm fark ettiriyor. çünkü omurları düzeltiyor daha dik durduqun için daha uzun görünüyorsun =)

bundan 2 yıl önce bu kimi ve yokoyu duyduğumdaki mutluluğumu anlatamam ama hüsran param çalınmış mühim değil umudumu ve duygularımı çaldılar bu kadar basit ya evet basit işte aptal değilsin ama çaren yok inanmak istiyorsun

Selam canım bende kimi boy uzatıcısı aldım ancak bi süre sonra bu takıntımdan vazgeçtim. İşe yaradımı dersen 1 cm uzadım ama kimi den mi bilmem yazındı. Eğer fazla para vermiyim ama yinede deniyim dersen bendekini sana kargoyla gönderebilirim. Düşünürsen mail adresini özel msj olarak atarsın :80:

eger aldııgınız urunu bır baskasına hedıye etmedıysenız ben talıp olabılrm baya uzun zman once yazmıssınız ama ben yenı uye oldgumdan yenı gordum bnmde boy sorunum var 160cm bnm boyum ama esım 193. cok muzdarıbım bu durumdan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…