• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Boy Uzaması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gercekzerafet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
3
0
1
38
Merhaba arkadaşlar, İran'dan gelen çocuklarda çok muazzam boy uzatan bir karışım var. Duydunuz mu ben sipariş ettim haftaya gelecek. Ayda 9 cm ye kadar boy uzattığını söylüyorlar. Duyan var mı? Denedikten sonra inşallah etkisini görürürüm buraya yazarım.

Hayri Gözlükgiller ve İbrahim Saraçoğlu da veriyor karışımlar. Denediniz mi? Çocuğunuz kaç yaşında?

Merhaba arkadaşlar, İran'dan gelen çocuklarda çok muazzam boy uzatan bir karışım var. Duydunuz mu ben sipariş ettim haftaya gelecek. Ayda 9 cm ye kadar boy uzattığını söylüyorlar. Duyan var mı? Denedikten sonra inşallah etkisini görürürüm buraya yazarım.
Ayda 9 cm e sen inandın mı? Güle güle kullan!

İran'a gerek yok valla gittigidiyorda var bu tip bitkisel boy uzatan karışımlar arkadaşım kullanmıştı super growth diye bir marka. ayda 9 santim çok değil mi ya bana mantıksız geldi, dediğim ürün iki ayda 3-4 cm uzatabiliyormuş

İran'a gerek yok valla gittigidiyorda var bu tip bitkisel boy uzatan karışımlar arkadaşım kullanmıştı super growth diye bir marka. ayda 9 santim çok değil mi ya bana mantıksız geldi, dediğim ürün iki ayda 3-4 cm uzatabiliyormuş
Kullanan arkadaşınız kaç yasinda? Kaç santim uzadı

Back