Boy Uzaması

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Yaşım 18, boyum yaklaşık 160 civarı. Annem benden 10 cm kadar kısa, babamdan da 3-4 cm uzunum. Ama dayım, babamın kuzenleri, onların kızları, dedem(annemin babası) felan hep uzun 170 in üzerinde insanlar. İlk adetimi 12 yaşında gördüm. 6.sınıfın yaz tatiliydi. Benim bu yaştan sonra uzama ihtimalim var mı? Neler yaparak uzayabilirim? Alternatif yöntemler deneyip boyunu uzatmış olanlar var mı içinizde? Bu konuda her türlü bilgiye ihtiyacım var, lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadasım bu konuda yapabılecegın iyi beslenmen spor ama yasın 18 artık sanırım kaderıne mahkum olman ben 41 yasında ve boyum 155 cokta umrumda degıl eger yuruyebılıyorsan dunya guzellıklerını goruyorsan ne mutlu sana sukret saglam olupta keske boyum kısa olanları dusun ve mutlu ol ve herzaman arkadaslarınıda YARADILANI SEVERIM YARADANDAN ÖTÜRÜ diyenlerden seç saglıcakla kal....

Merhaba arkadasım bu konuda yapabılecegın iyi beslenmen spor ama yasın 18 artık sanırım kaderıne mahkum olman ben 41 yasında ve boyum 155 cokta umrumda degıl eger yuruyebılıyorsan dunya guzellıklerını goruyorsan ne mutlu sana sukret saglam olupta keske boyum kısa olanları dusun ve mutlu ol ve herzaman arkadaslarınıda YARADILANI SEVERIM YARADANDAN ÖTÜRÜ diyenlerden seç saglıcakla kal....

Hep şükrediyorum sağlığıma, sıhhatime. Ama bu konuda yapılacak bir şey varsa da yapmak isterim. Benim annem de 155 boyunda :) Ve o kadar tatlı ki, minyon ve dünyanın en güzel kadını benim gözümde. Benim öğrenmek istediğim acaba bunun bir yolu var mıdır? Deneyip de başaran oldu mu hiç forumdan? Siz de sağlıcakla kalın :)

Arkadaşlar lütfen bakıp da geçmeyin yardımcı olun :KK50: Cevap yazın bir kaç kelime de olsa...

Son düzenleme:
18 den sonrada uzayabileceğini düşünüyorum öyle aman aman bir uzama olmasada.Süt ve süt ürünlerini daha fazla tüketip voleybol, basketbol oynayabilirsin emin ol çok etkili

X