• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzaması

Doğrudur canım. Namazın manevi faydalarının yanı sıra biyolojik ve tıbbi faydaları olduğu tespit edilmiş zaten.

canım benim hiç aklıma bile gelmezdi.belki başkasından duysam inanmazdım.ama çok şaşırdım yani yaşım da az değil:1: başka birşeye bağlayamıyorum....

canım ya ben 18 yaşındayım benden uzunsun :) hiç takma basket veya voleyboll oyna uzar boyun ben oynamadım boyum kaldı böyle 164 :D

bence boyun çok güzel ben senden daha büyüğüm ve daha kısayım. senin boyunda olmak isterdim. 166 cm ne güzel işte ortalamanın üzeri daha ne istiyorsun. platesteki vücudu germe hareketleri uzatır.

Yahu bende küçüçük kaldın sandım okuyunca
dur hele :1::1::1:

Bol bol süt iç dahada uzamak istiyosan
:27::27::27::27::27::1:

Son düzenleme:
ÖMER COŞKUN UN BOY UZATMA KÜRÜ İÇİN GEREKEN MAZLEMELER:

1 su bardağı sızma hakiki zeytin yağı

1 tatlı kaşığı çemen tohumu

1 çay kaşığı toz karabiber

BOY UZATMA KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI:

zeytin yağının içine verieln ölçüler kadar diğer mazlemeleri koyup 5 gün bekletin. 5. günden sonra bu karışımı boyu uzaması istenen kişinin ya da çocuğun diz ve kollardaki eklem yerlerine masaj yaparak sürün.

21 gün boyunca hergün mutlaka düzenli olarak uygulayın. 3 ay devam edilirse çok faydası olacaktır.

boy uzaması 20-21 yaşlarına kadar devam ettiğinden bu kürü 19-20 yaşlarındaki kişilerde kullanabilir. FAKAT;eğer büyümeyi sağlayan epofizler henüz kapanmadıysa faydası olacaktır.

bunun yanı sıra vitamin ve mineral içerikli besinleri mutlaka tüketiniz. bu konuda en faydalı olacak besin polendir.

bu karışımı uygulayanınız var mı?

koşu yap, ip atla, yüz, bol bol süt iç. 14 yaşımda 154tüm sanırım. 15 yaşında regl oldum şimdi 165im ve hala uzuyorum yılda bir kaç santim falan. sen de en az 5, 6 santim uzarsın diye düşünüyorum. piyasada çok ürün var. uzamaxın işe yaradığını bizzat biliyorum. 30 liraya alabiliyorsun. kimi boy uzatıcı da var. onu da bi arkadaşım kullandı, işe yarıyormuş. yapabiliyorsan günde 15-20 kere de barfiks çek, başka bişey diyemem sanırım :52:

Back
X