- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- Konu Sahibi mervemervemerve
ben yenı basladım 2 hafta oluyo esneme hareketlerını yapıp daha sonra sporuma baslıyorum
amacım bı kac cm uzamak o yuzden grow taller 2 4 ınc uzama programını uyguluyorum ve gunde 200 300 ıp atlıyorum yasım 21 evet gec kaldım bılıyorumama boy uzamansının yasla alakası olmadıgını onemlı olanın bedenımızın genc olması gerektıgını dusunuyorum
bı ara yapıyordum bırakmıstım umarım artık bırakmam
stretching hareketlerını yapmamın nedenı bı sıteden bırı her gun 500 ıp atlayıp strecthıng harektlerını yapıp uzamıs olmasındandır (2 cm) umut oldu bana yanı
stretching hareketlrı sunlar :
11-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
16-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
23-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
grow taller hareketlerı de sunlar bayanlar :
How To Grow Taller 2-4 Inches In 8 WEEKS! ( 8 haftada dıyor ama yasım ılerı oldugu ıcın 8 haftada uzıcamı sanmıyorum uzatıcm o yuzden )
you tube dan bu verdıgım lınklere tıklamanız yeterli baynlar
umarım faydalı olur
hareketlre ınanın cok kısa suruyor ıp atlamak cok cok onemlı ama ve ılk bır hafta cıgnenmıs gıı her yerınız agrıyor daha sonra ınanın alısıyosunuz
amacım bı kac cm uzamak o yuzden grow taller 2 4 ınc uzama programını uyguluyorum ve gunde 200 300 ıp atlıyorum yasım 21 evet gec kaldım bılıyorumama boy uzamansının yasla alakası olmadıgını onemlı olanın bedenımızın genc olması gerektıgını dusunuyorum
bı ara yapıyordum bırakmıstım umarım artık bırakmam
stretching hareketlerını yapmamın nedenı bı sıteden bırı her gun 500 ıp atlayıp strecthıng harektlerını yapıp uzamıs olmasındandır (2 cm) umut oldu bana yanı
stretching hareketlrı sunlar :
11-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
16-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
23-Stretching Exercises-Flexibility & Stretch-Yoga & Pilates Stretches
grow taller hareketlerı de sunlar bayanlar :
How To Grow Taller 2-4 Inches In 8 WEEKS! ( 8 haftada dıyor ama yasım ılerı oldugu ıcın 8 haftada uzıcamı sanmıyorum uzatıcm o yuzden )
you tube dan bu verdıgım lınklere tıklamanız yeterli baynlar
umarım faydalı olur
hareketlre ınanın cok kısa suruyor ıp atlamak cok cok onemlı ama ve ılk bır hafta cıgnenmıs gıı her yerınız agrıyor daha sonra ınanın alısıyosunuz