Boy takıntım ve ameliyat??

20li yaşlarda bende bu konuya takmıştım. sonra ameliyat falan vazgeçtim. şu an çok saçma olduğunu düşünüyorum. eşim 2 metreye yakın. boyumu gerçekten takmıyorum ki senden baya kısayım.

Bende 162 yim 5 cm terlik giyiyorum esim hep masallah boya posa bak der.takma biraz yasin ilerlesin cok guzel durur iri yari gabbur olmaktan iyidir.o ne oyle erkek gibi kadin dedigin ele avuca gelmeli

su acunun programinda cikan kizi gordun galiba
o kizi gordugum anda bu ne beeee bu kadar da olmaz ne kotu duruyor.dedim. ve esimde bir erkek.olarak dediki bir bayanda bu kadar uzun boy cok.itici duruyor dedi...

bence bosuna takinti yapmissin.1,62 gayet normal.bi boy hatta keske bende 1,65 filan olsaydim diyorum.(1,71im)daha cekici geliyo minyon kadinlar.inanki bu boyle.bosuna kendini ameliyata sokmaa sakin .

Bence gayett idealsin ayrıca boy estetiğini de ilk kez duyuyorum ... başka uğraş mı bulsan kendine

boyunuz gayet normal. cok uzun boylu olmayi cok avantajli gormeye anlam veremiyorum gercekten. inanin onunda dezavantajlari ve takinti yapilacak unsurlari var.

Ben 1.55 boy dayım ameliyat bende düşünmüştüm sadece izmirde bir hastanede yapılıyor diye biliyorum ama yapmadım çok zor ve acıliymis diye duydum ve sakat kalma durumuda varmış ki boyun iyi insanların lafına da üzülme baban dahil oooo lafa bakarsan laf bitmez insanda

Japonya da istedigin boy uzatma ameliyatları çok revaçtaydı bir dönem insanlar resmen iş bulabilmek için bu ameliyatı oluyorlardı yani bu bir nevi dayatmaydı anlayacağın ama çoğunun bu hayali hazin bir şekilde sonlanmıştı sakat kaldıklarını falan okumuştum üstelik 5 cm gibi komik bir fark için mi bunu göze alıyorlarmış bunu şuan burada okudum

ameliyata karşıyım çok korkuyorum ben dizleri mi kırıyorlarmış ne ay çok korkunç. boy uzatma ürünleri falan var kürler var kitaplar var ne ameliyatı yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…