- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Benim boyum 175.. manken olmadığım için pek bir avantajını görmedimama inanın dejavantajı çok.. öyle dışardan göründüğü gibi değil. .
Aynen. .a nnem çağırır şu üst raftaki tabağı ver boyun bir işe yarasın der hep.. bende şimsi doğumdan sonra kilo aldım iyice iri oldum. Bide topuklu ayakkabıya bayılırım ama giyemiyorum. Uzun etekler illa kısa olur. Ayrıca ameliyat olacak bir boyun yok. Topuklu ayakkabıya bakar 170 olman. .Bende 1.69 üm.
Aaa sen uzunsun uzan şuraya,
Aldığım pardesülerim boydan tam olur ama kollarını uzatmam gerekir , kollarım uzun.
Topuklu giyemem hiç, gitsem resmen leylek oluyorum, ince , uzun. Bende kilo almak istiyorum, çok taktım kafaya.
Aynen. .a nnem çağırır şu üst raftaki tabağı ver boyun bir işe yarasın der hep.. bende şimsi doğumdan sonra kilo aldım iyice iri oldum. Bide topuklu ayakkabıya bayılırım ama giyemiyorum. Uzun etekler illa kısa olur. Ayrıca ameliyat olacak bir boyun yok. Topuklu ayakkabıya bakar 170 olman. .
Benim boyum 175.. manken olmadığım için pek bir avantajını görmedimama inanın dejavantajı çok.. öyle dışardan göründüğü gibi değil. .
Oldu canım.. şurda 9 yıllıl evliyim 1 kere bile boyum yetişmiyor diye eşime perde taktıramadım.Senin boyun benden uzunmus su perdeyi takiver, dolaptan da esyalari indir nasılsa boyun uzunhippotalamus . (sanki biz sandalyeyle yapmıyoruz o işleri)
Oldu canım.. şurda 9 yıllıl evliyim 1 kere bile boyum yetişmiyor diye eşime perde taktıramadım.
yaş kaç bilmiyorum ama ben polis olmak istiyordum 19 yaşından sonra 1,5 cm sporla boyumu uzattım ,
o babanada de ki malz çalmasaydın biraz uzun olabılırdım keşke uzun genlere sahip olsaydın baba de