Boy takıntım ve ameliyat??

Bence senin ameliyata değil psikoloğa ihtiyacin var arkadaşım .onceki konunda gorsellige dayaliydi.
Takıntı haline getirmissin dış görünüşünü .
Herkes uzun olmak zorunda degil,herkes zayif olmak zorunda degil,herkes guzel olmak zorunda değil .
Burada ic güzellik muhabbetini acmayacagim zira zaten buna kapatmissin kendini.
Kimse tek tip olamaz,herkes belli başlı fiziksel farklılıklarıyla ozgunlesir.
Biraz kendinle barışık ol.

Edit:158 cm boya sahip,balik etli kadin

Benim boyum 175.. manken olmadığım için pek bir avantajını görmedim :KK70: ama inanın dejavantajı çok.. öyle dışardan göründüğü gibi değil. .

Bende 1.69 üm.

Aaa sen uzunsun uzan şuraya,

Aldığım pardesülerim boydan tam olur ama kollarını uzatmam gerekir , kollarım uzun.

Topuklu giyemem hiç, gitsem resmen leylek oluyorum, ince , uzun. Bende kilo almak istiyorum, çok taktım kafaya.

Bende 1.69 üm.

Aaa sen uzunsun uzan şuraya,

Aldığım pardesülerim boydan tam olur ama kollarını uzatmam gerekir , kollarım uzun.

Topuklu giyemem hiç, gitsem resmen leylek oluyorum, ince , uzun. Bende kilo almak istiyorum, çok taktım kafaya.
Aynen. .a nnem çağırır şu üst raftaki tabağı ver boyun bir işe yarasın der hep.. bende şimsi doğumdan sonra kilo aldım iyice iri oldum. Bide topuklu ayakkabıya bayılırım ama giyemiyorum. Uzun etekler illa kısa olur. Ayrıca ameliyat olacak bir boyun yok. Topuklu ayakkabıya bakar 170 olman. .

Aynen. .a nnem çağırır şu üst raftaki tabağı ver boyun bir işe yarasın der hep.. bende şimsi doğumdan sonra kilo aldım iyice iri oldum. Bide topuklu ayakkabıya bayılırım ama giyemiyorum. Uzun etekler illa kısa olur. Ayrıca ameliyat olacak bir boyun yok. Topuklu ayakkabıya bakar 170 olman. .

Benim uzun bir arkadasım demişti ki; flört ettiğim erkekler, 'uzun kız yolda, kısa kız yatak da iyi oluyor.' Demişlerdi.

Ben orta kararım galiba 1.69la :hamarat:

Bende 1.45 1.50 zannettim inan konu basligini acarken.
Ya ben 1.70im öyle süper bir seyde degil. Allaha sükür. Nisanlim da 1.76 devasa degil yani :))
Ablam 1.55 gelen talipleri de 1.80'den asagiya değil bir de burdan bak bebegim :KK70:

Benim boyum 175.. manken olmadığım için pek bir avantajını görmedim :KK70: ama inanın dejavantajı çok.. öyle dışardan göründüğü gibi değil. .

Senin boyun benden uzunmus su perdeyi takiver, dolaptan da esyalari indir nasılsa boyun uzun hippotalamus hippotalamus .:KK70: (sanki biz sandalyeyle yapmıyoruz o işleri)

1.62 boy gerçekten kısa mı sizce? Kıskandırmak istediğinizi falan düşünüyorum böyle diyen insanların :63:

Topuklular artık en az 6 8 cm. TR de erkek boyu kısa. Topuklu giyince deve gibi oluyorsun. Kilo alınca çok iri duruyorsun. Uzun boyun çok dezavantajı var. Keşke minyon olsaydım çıtı pıtı ne güzel. :110: Çata patayım şuan. :kızgın:

5-6 cm için risk almaya değecek bir ameliyat değil, hem çok acılı hem toparlanma 1 yıla mal oluyormuş hem de ameliyatın ileride sorun yaratmayacağını da bilemezsin. Çok yaygın bir ameliyat değil, birkaç yıl sonra ameliyatın ciddi sorunlar yaratmayacağı ne malum? Benim aklıma direkt kemik erimesi geldi mesela. Sonuçta kemiklerin bir müdahale görecek erken kemik erimesi riski de yaşabilirsin, bu sefer olan boyun da gider. Misal meme ameliyatı yaptırıyorsun, o protezleri bir 10 yıl sonra filan değiştirmek gerekiyor, burun ameliyatı da bir 10 yıl sonra filan düşme vb. sorunlarla tekrarlatma gereği duyuluyor. Yani estetik müdahaleler genellikle bir kere yapılıp da oldu bitti olmuyor, mutlaka ilerisinde bir sorun doğuruyor ya da tekrarlatma gerçekleşiyor. Boy uzatma da bir nevi estetik müdahale bence. Birkaç yıl sonra kemiklerle ilgili bir sorunla karşılabilirsin de. Kısaca bu riskleri almaya değmez bence.

bence abartmayınn benim boyum da 165 ve nişanlım da 185 ve hiç bi sorun olmuyo yani 20 cm ne biliyim.. hatta ona tatlı bile geliyo :/ ben öyle çok çok uzun olmak istemezdim. çok narin durmuyor bence bayanda aşırı uzun boy 190 filan.

yaş kaç bilmiyorum ama ben polis olmak istiyordum 19 yaşından sonra 1,5 cm sporla boyumu uzattım ,
o babanada de ki malz çalmasaydın biraz uzun olabılırdım keşke uzun genlere sahip olsaydın baba de

Herkese yorumlari icin cok tesekkur ederim. Ameliyattan vazgectim bu aciyi cekmeye degmez artik sukrediyorum Allah daha buyuk bi dert vermesin. Boy konusunda da haklisiniz boyum gayet normal. Bugun kötü hissettim kendimi bu sacma seyi kafaya taktigim icin bir suru şehit verdik Allah ailelerine sabir versin :KK43:

Boyunuz gayet ideal kesinlikle böyle riskli ameliyatları düşünmeyin. Çok önceden bir haberde boy uzatma ameliyatı olan bir kadının yürüme yetkisini kaybettiğini görmüştüm. Mesela spor yaparak gayet fit bir görünüm elde edebilirsiniz ki zayıf insanlar her zaman daha uzun durur. Boyunun kısa fln değil bu takıntınızdan vazgeçin. Bende 1,76 boyundayım ama bunu bana bi artısını da görmedim hatta çok uzun topuklu bir ayakkabı giyemiyorum erkek arkadaşımdan çok uzun olmayayım diye=) kime sorsak herkes bi yerlerinden mutlaka şikayetçidir kimi kilosundan kimi zayıfığından kimi kaşından gözünden dişindn göğsünden. Önemli olan insanın kendini olduğu gibi sevmsidir.takıntı yapmayın kendinize güvenin ve kendinizi sevin.

X