Boy takıntım ve ameliyat??

Bence boyun gayet normal,1.50 falan değilsin ,zaten bizim toplumda kadınların boy ortalaması 1,60 -1-68 arası çoğunlukla

Benim boyum 178 topuklu giyemiyorum insanların yanından geçerken önce yüzüme sonra ayaklarıma bakması rahatsız ediyor beni bende daha kısa olmak isterdim sen özgürce topuklu giy istediğin zaman yükselirsin İnan ki minyon tipler daha çıtır daha sempatik

1.62 gayet normal bir boy ölçüsü. Babanızın size mantar gibisin dediğini okuyunca 1.40 sınız falan sandım.

1.64üm erkek arkadaşım 1.94. Çevremde de boy farkı 35 santimden fazla olan çift bile var.
Bence de bu takıntınız için psikolojik destek almalısınız. Bu demek değil ki siz delisiniz manyaksınız. Kendinizi kabullenip daha mutlu bir hayat sürmeniz için yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yani ben de bir Rihanna olmak isterdim şimdi. Ten rengi vücut şekli boyu derken. Ama bu hayatımı sürekli kötü yönde etkileseydi, ben de derimi değiştirip boyumu uzatıp liposakşın yaptırmayı değil de psikolojik destek almayı seçerdim. Estetik ameliyatlar yerine kendi güzelliğinizi ortaya çıkarıp kabullenmekle insanların daha mutlu olacağına inanıyorum.
Atıyorum benim burnum yamuk her gün buna üzülüyorum. Burnumu yaptırsam her şey istediğim gibi olsa bile o derdim bitince yerini doldurmayacağım nerden belli? Kendini sevmek beğenmek her şeyden daha değerli.

Boyum 1.60 hemen depresyona mı girmeliyim :ruh: ayyy boşver bunlarıı her halinle mutlu olmayı öğrenirsen zaten dünyanın en güzel insanı sen olursuun:KK66:

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan

Ben de 1.20 falansin sandım Allah akıl fikir versin

O ameliyatı olmaktansa uzun boylu sevgili yap kurtul:)hem beleş hem iatedipin bu zaten.eltım senden çok çok kısa ve dolgu taban topuklu nikah ayakkabısı ile(gercekten en az 12 cm dıyım belkı daha fazla)kaynımın omzuna zor yetişiyor.düğün arabalarının onune konan oyuncak bebek gibi.bide çok zayıf.valla kaynım uzun boylu en azından 1.85 (evet kayınvalidem bu durumdan hoşnut değil diline dolamış durumda).sen 1.62 boy ile hıcte kısa degılsın kendini boşa üzüyorsun.

Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?

Boyum 1.62

canım boyun çok kısa değil ki neden böyle bişiy düşünüyorsun o amewliyatı biliyorum kaval kemiğinden ekleme yapıyorlar sanırım ama değermi sence ...manken olmak için falan ...bence sağlıklı olduğuna şükür et ve kendinle barışık ol kilo verirsen çok iyi gözükürkün mesela 1.62 boyunda isen 48 kilo ile harika olursun..

Ya insan 1.62 olup nasıl şikayet eder ya? allah sağlık versin öncelikle.
valla benim boyum 177 falan. bacak boyum da 101/102 cm olması lazım.
gel gelelim yedi sülalem beni kazulet diye çağırır.
işin daha da kötüsü sevgilimin boyu da 176.
çok dertliyim kızlar çok :KK43:
napıcan ameliyatla boy uzatıp? benim boyumun uzun olmasının en kötü getirisi bel ve boyun fıtığı üstelik. topukluya hasretim.
giy giy çık terliğin bile topuklusu var ayol.
bi alemsiniz.

Boyum 1.62

O ameliyatlar en fazla on cm artırmıyor mu öylr hatırlıyorum sanki
Bir de değmez Allah için burun desen orası bhrası desen tamam ama bacaklarına yapılacak bi müdahale var ortada bilemedim brnce değmez.
Ayrıca manken anlayışı değişiyor farkındaysan önceden uzun boylu incecik kızlar manken olurken artık kilolo kadınkar da olabiliyor yarın boy da önemsiz olabilir bi beş on yıla
kaç yaşındasın ?.

Dendigi kadar aciyosa ve cok riskliyse olmam zaten

Ya 1.90 olmak bende istemem 1.73 falan iyi
Benim boyum 1.76 soyle 1.70 falan olmayi isterdim bende. Az kilo alsam ya da topuklu giysem yarmagul gibi oluyorum:KK53: Boyun Türkiye standartlarina gore normal. Hic o cileye degecek bir ameliyat da degil. Kendini boyle sev.

Boyum 1.62

ee canım 162 kısa değilki standartlardasın en azından .bence sadece takıntı senin ki .hem kadınların topuklu giyme sanslarıda varken kendini üzmeye değmez bile

Amannn boşver uzun uzun çam ağacı kısa kısa gül ağacı demişler bende 1.58 im hatta geçen eltimin oğluna pantolon aldım 9-10 yaş kaynanam diyor ki ben senin sandım güldüm geçtimmm :KK70: :KK70: bence seni oyle dececek bir sevgilin olduğunda hiçte sıkıntı çekmezsin :KK66:

Bende çok takardım boyumu eşim beni cüce diye sevmeye başladi sonra:halay: bazen eşimin yanına geçip boy ölçüşüyodum :KK70:ama şimdi gecti bitti önemli olan saglık :KK66:

X