- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bence boyun gayet normal,1.50 falan değilsin ,zaten bizim toplumda kadınların boy ortalaması 1,60 -1-68 arası çoğunlukla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da fukara avuntusu olmuş biraz. Kadınları sınıflandırmayın. Her kadın ayrı güzeldir. Uzunu da kısası da, zayıfı da, balık etlisi de, sarışını da, kumralı da. Böyle saçma genellemeler yapmayın.Bayanin uzun boylusu hic hos durmuyor bence. Minyon daha makbul
Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
canım boyun çok kısa değil ki neden böyle bişiy düşünüyorsun o amewliyatı biliyorum kaval kemiğinden ekleme yapıyorlar sanırım ama değermi sence ...manken olmak için falan ...bence sağlıklı olduğuna şükür et ve kendinle barışık ol kilo verirsen çok iyi gözükürkün mesela 1.62 boyunda isen 48 kilo ile harika olursun..Lutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
O ameliyatlar en fazla on cm artırmıyor mu öylr hatırlıyorum sankiLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Boyum 1.62
Benim boyum 1.76 soyle 1.70 falan olmayi isterdim bende. Az kilo alsam ya da topuklu giysem yarmagul gibi oluyorum Boyun Türkiye standartlarina gore normal. Hic o cileye degecek bir ameliyat da degil. Kendini boyle sev.Dendigi kadar aciyosa ve cok riskliyse olmam zaten
Ya 1.90 olmak bende istemem 1.73 falan iyi
ee canım 162 kısa değilki standartlardasın en azından .bence sadece takıntı senin ki .hem kadınların topuklu giyme sanslarıda varken kendini üzmeye değmez bileLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Boyum 1.62