- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
imreneceğin bir şey değil aslında bu. boyu takmamak allah vergisi bir özellik değil sonuçta, sen de takmayabilirsin :)Dis gorunus takintim var
Valla sizin adiniza cok sevindim ve imrendim keske bende takmasam
Ciddi misinLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
Ya bari ya musavvir Gunah kizim gunahLutfen konumu tasimayin estetik basligina acinca yeterli bilgi alamiyorum birde bu siradan bi ameliyat degil onemli bisey ve riskli olabilir.
Uzun boylu insanlara cok ozeniyorum. Hatta az once tv de 1.90 boyunda bi kiz vardi kendime cok acidim. Babam dalga gecti sen mantar gibisin deyip guldu caktirmadim bende guldum suan odamda agliyorum. Birde manken olmak istiyorum kucuklugumden beri. Bu ameliyati olan var mi riskleri nedir ve fiyati nnedir?
Boyum 1.62
Not: Birde cok uzun boylu erkeklerden hoslaniyorum 1.95 falan
o ne ki ?Gamze estetigi olmak istiyorum , 40 kere dusunuyorum. Sanirim yaptirmayacagim.Bu ameliyat cok daha zor . Topuklu ayakkabi var hem . Bu kadar takma bence.
o ne ki ?
ilk defa duyyorum merakimi maruz gorun
baska yer neresi oalcakki gamze nin yeri yuz deimi :)Yuzde gamze yaptirma estetigi. Bazi gulme kaslari dikiliyor gibi. Cok buyuk bir ameliyat degil . Ona ragmen cekiniyorum. Baska yerlerde de yapiyorlarmis ama benim dusundugum kisim sadece yuz. Bir gun seytana uyarsam yaptirabilirim.